Haberler

Fenerbahçe'de Af Çıkan Nabil Dirar ile Aatıf Chahechouhe, Takımdan Ayrılma Kararı Aldı

Güncelleme:

Fenerbahçe'de af çıkan Nabil Dirar ile Aatıf Chahechouhe, çıkan af kararına rağmen takımdan ayrılma kararı aldı.

Tarihinin en kötü sezonunu yaşayan Fenerbahçe, yaralarını sarmaya kadro dışı bırakılan oyuncuları affederek başladı. Yönetimden transfer isteyen teknik direktör Ersun Yanal aynı zamanda Dereağzı'nda çalışan oyuncuların da kampa katılmasını istedi. Yanal'ın raporunu değerlendiren yönetim, 4 futbolcudan ikisine af çıkardı.

Faslı yıldızlar Nabil Dirar ile Aatıf Chahechouhe'nun yeniden takıma katılmasına karar verildi. Rize maçından sonra yönetim tarafından kadro dışı bırakılan iki oyuncu için Başkan Ali Koç ağır ithamlarda bulunmuş ancak hem Dirar hem de Aatıf kendilerine isnat edilen suçlamaları kabul etmemişti. 2 Ocak'ta Samandıra'da toplanıp 3 Ocak'ta Antalya'da başlayacak devre arası kampına katılacak Faslı oyuncuların, af kararına rağmen mutlu olmadıkları ve takımdan ayrılmak istedikleri belirtiliyor.

VOLKAN BEKLİYOR, OZAN GİDİYOR

Fenerbahçe'nin de planladığı transferleri gerçekleştirebilmek için yabancı kontenjanında yer açması gerekiyor. Ersun Yanal, özellikle ikinci yarıda faydalanmak istediği Dirar'ın takımda kalmasını istese de, asıl tepkileri yönetime olan Faslı oyuncular kendilerine kulüp arıyor. Aynı dönemde kadro dışı bırakılan kaptan Volkan Demirel ve Dereağzı'nın müdavimi Ozan Tufan'la ilgili olarak ise henüz bir gelişme yok. Dubai'de tatil yapan Volkan Demirel'in kamuoyu önünde af dilemesi hâlinde affedileceği bilinen bir durum. İlk olarak Aykut Kocaman sonrasında Phillip Cocu tarafından kadro dışı bırakılan, Ozan Tufan'ın ise Samandıra'ya dönmesi mümkün görünmüyor. Fenerbahçe'nin üzerini çizdiği kayıp yıldız, Alanya'yla anlaşmaya yakın.

(Türkiye)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aatif Chahechouhe Ersun Yanal Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (30)

Adınızı Yazın:

güle güle uyuzlar sizden zaten fenerli olmaz def olun

22
13
yanıtYanıtla
hayri:

fenerbahçe spor kulübü ne güzel yönetiliyor maşalllah

26
1
yanıtYanıtla
beşiktaşlı:

Bu takımı Ali Koç kurmadı vasıfsız oyuncularla ligde tutunmaya çalışıyor uefa yüzünden oyuncu da alamıyor, desteklediğin malum kişi tarafından sokulan 50 taksitle zor bitecek miktarda borç da bir yanda bekliyor. Bu şartlarda klubün başına gelmek akıl işi değil, destek olmayacaksanız hainlik yapmayın bari.

yanıt0
yanıt0
ALİ KOÇ İSTİFA:

Zaten kalırsanız kendinize büyük saygısızlık yapmış olursunuz her iki oyuncuda oynadıkları dönemde takım için ellerinden geleni yapıyorlardı ama yüz yıllık kulübü bu hale getirenler adamların söylediği doğru sözlere tahammül edemedi yok halı geldi yok seccadeye sardılar diyerek adamların futbol hayatlarıylada oynadılar ben eminimki volkan, Aatıf, dirar bu takımda oynasaydı bu takım bugün bu halde olmazdı üç beş tane çoluk çocuk Ersun yenal diye kendini yırttı geldi takım nerde?

24
2
yanıtYanıtla
Aydınfb:

Hani bu futbolcular profesyoneldi,para alırken profesyonel,kadro dışı kalırken biz profesyoneliz hem çalışır hem paramızı kuruşuna kadar alırız pirimlerden faydalanırız,takımdan ayrılın deyince hayır kontratımızdaki yazan süreyi tamamlayacağız deyin şimdi af çıkınca yok biz kadro dışıyken karar verdik gideceğiz takıma katkı veremeyiz çünkü kadro dışı kaldık mantığı ile hareket ediyorlar bunlar tamamen PARA PEŞİNDE doğal olarak çok profesyonel.Hani profesyoneldiniz takıma katkı istenince amatörmü oldunuz,defolun gidin hadi bu kapıdan artık size su yok.

16
6
yanıtYanıtla
Adamlar köle mi?:

adamlar karakterli yapılan ithamları hazmedememişler ve paranız sizin olsun diyerek gitmek istiyorlar, kararlarına saygı duyacaksın

yanıt0
yanıt1
Ahmet:

Hepsinin bu takımdan gitmesi lazım..

14
2
yanıtYanıtla
38li:

araplari gönderin gitsin.

6
7
yanıtYanıtla
14lü:

araplar? fas kuzey afrika değil mi ben mi yanlis biliyorum?

yanıt0
yanıt2
SSK EMEKLİSİ:

ben buradan yazıyorum FENERBAHÇE küme düşmez de ;YALNIZCA ELALEMİN MASGARASI OLDUK gına yak goç gına

7
3
yanıtYanıtla
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title