Haberler

Sivas maçı öncesi Fenerbahçe'de deprem! Koronavirüs belası bitmiyor

Güncelleme:

Bu sezon sakatlıklardan ve koronavirüs vakalarından hayli sıkıntı yaşayan Fenerbahçe, yarın oynanacak Sivasspor karşılaşması öncesi 2 futbolcunun testinin pozitif çıktığını açıkladı.

Yarın Sivasspor'a konuk olacak Fenerbahçe'de 2 futbolcu koronavirüse yakalandı. Bu sezon sakatlıklardan ve korona vakalarından dolayı ideal dizilişini pek çok maçta sahaya yansıtamayan Sarı-Lacivertliler'de maç öncesi gelen haber can sıktı. Koronavirüse yakalanan futbolcuların isimleri açıklanmadı.

Sivas maçı öncesi Fenerbahçe'de deprem! Yine koronavirüs belası

DURUMLARI İYİ

Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, koronavirüs testleri pozitif sonuçlanan futbolcuların tedavi ve izolasyon süreçlerinin başladığı belirtildi. Fenerbahçe, futbolcuların sağlık durumlarının iyi olduğunu bildirdi.

Sivas maçı öncesi Fenerbahçe'de deprem! Yine koronavirüs belası

FERDİ VE MESUT

Fenerbahçe'nin açıkladığı kamp kadrosunda sakat ve cezalı isimlerin dışında Mesut ve Ferdi'nin yer almaması, bu futbolcuların testinin pozitif çıktığı yönündeki söylentileri kuvvetlendirdi.

Sivas maçı öncesi Fenerbahçe'de deprem! Koronavirüs belası bitmiyor

Kaynak: AA / Spor

Fenerbahçe Futbol Haberler

500

Yorumlar (1)

UğuR DURAN:

Sezon sonu Şampiyon olamayan fener için yep yeni bir bahane daha... Hadi yine iyisin Aliço

15
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title