Haberler

Fenerbahçe'de 14 Futbolcunun Sözleşmesi Sona Erecek

Güncelleme:

Fenerbahçe'de 2018-2019 sezonu sonunda 14 futbolcunun sözleşmesi sona erecek.

Sezon başında kiralanan veya transfer edilen futbolculardan beklenen verimi alamayan Fenerbahçe'de kiralık olarak forma giyen Islam Slimani, Andre Ayew ve Yassine Benzia kiralandıkları takımlara geri dönecek.

Öte yandan Fenerbahçe'de Martin Skrtel, Roman Neustadter, Tolga Ciğerci, Roberto Soldado (1 sene opsiyonlu), Mathieu Valbuena (1 sene opsiyonlu), Şener Özbayraklı, İsmail Köybaşı, Aatif Chahechouhe, Volkan Demirel, Erten Ersu ve Yiğithan Güveli'nin sözleşmeleri yenilenmemesi halinde haziran ayı itibariyle sona erecek.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Yassine Benzia Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (20)

Adınızı Yazın:

ALAYINI GÖNDERİN

12
1
yanıtYanıtla
İSHAK YAHYA:

VOLKAN demirel hariçi hepsi gönderilsin. Ali koç ta dahil

7
3
yanıtYanıtla
anti 55:

Geldiniz yönetime Aykut gitti cocu yu getirdiniz o gitti peşine yardımcı teknik adam o da gitti. Bu arada yıllarını bu takıma harcamış bir kaç futbolcuda kadro dışı kaldı ama ne hikmetse şu comolli de hiç suç yok sizde de hiç suç yok.

9
0
yanıtYanıtla
Adam:

Valbuena ve Slimani kesinlikle kötü oyucular değil. Örneğin Galatasarayda olsalardı şu an ambargo koymuştuk lige. Malumunuz, teknik orta sahamız ve forvetimiz yok. Fenerbahçe için olduğu kadar oyuncuları için de şanssız bir dönem oldu. Fenerbahçe tekrar toparlayacaktır ve lig klasik FB GS yarışına dönecektir. Tinersiz hava sahasına döneceğiz çok yakında

8
0
yanıtYanıtla
B.t:

Şu an oynayan ve yedek farketmez kaleci volkan hariç gönder girsin

8
0
yanıtYanıtla
futboldan anlayan adam:

20 yaş üstü herkesi yollayın

5
2
yanıtYanıtla
^^:

BENCE SÖZLEŞME YAPSINLAR . SENEYE 1. LİGDE İŞ YAPARLAR .

3
1
yanıtYanıtla
misafir:

ayrılmalarına gerek yok otomatikman ayrılacaklar zaten takım kümeye düşecek ne yani yarım sezon daha bu katırlara tahammülmü edeceğiz katırlar bile bunlardan daha iyi iş görürde neyse

2
1
yanıtYanıtla
KOÇ:

fitbolcular elden gideyahh

1
2
yanıtYanıtla
rex:

tam da sözleşme yenilenmemesi gereken futbolcular, bunlara verecegınız maaşla daha iyi transfer yapabilirsiniz , durum boyle olunca transfer burtcesıne bıle gerek kalmaz. hiçbiri bi işe yaramaz bunların

3
0
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title