Haberler

Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe - Başakşehir maç biletleri ne kadar?

Fenerbahçe - Medipol Başakşehir FK takımları Süper Lig'in 19. hafta ikinci devresinde karşılaşacak. Cumartesi günü gerçekleşecek maçta iki takımdan birinin 3 puan alması durumunda Sivasspor ile zirve yarışı başlayacak. Peki, Fenerbahçe - Başakşehir maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Fenerbahçe - Başakşehir maçı cezalı tribünler hangileri?

Sarı lacivertli takım Süper Lig'de oynadığı son 5 maçta sadece bir mağlubiyet alırken, Medipol Başakşehir ise iki beraberlik ve 3 galibiyetle yuvasına döndü. Fenerbahçe - Medipol Başakşehir FK maçı hangi kanalda? Fenerbahçe - Başakşehir bilet fiyatları..

FENERBAHÇE - MEDİPOL BAŞAKŞEHİR FK MAÇI NE ZAMAN?

Süper Lig'in 19. haftasında son olarak Gaziantepspr ile mücadele eden Fenerbahçe 2-0 skor ile 3 puanı aldı. Başakşehir ise son karşılaşmasında 4-1'lik galibiyet elde etti. Her iki takım 2. devre maçlarında 25 Ocak Cumartesi günü saat 20.00'de Ülker Stadyumu'nda top koşturacak.

FENERBAHÇE - BAŞAKŞEHİR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Medipol Başakşehir takımı 36 puanla Süper Lig'de ikinci sırada yer alarak, Sivasspor'u zorlayan önemli rakiplerden. Cumartesi günü oynanacak Fenerbahçe maçı ile kırmızı beyazlı takımın dişli rakibi değişecek mi? Heyecanla beklenen maç 20.00'de BeinSports kanalından naklen yayımlanacak.

CEZALI TRİBÜNLER

Fenerbahçe, 22 Aralık 2019 tarihinde Beşiktaş ile oynadığı maç sırasında taraftarların kötü tezahüratları nedeniyle; MİGROS L,M, SPOR TOTO A, B, C, D, E, F, G, H, L, M ve MARATON ÜST H, G bloklara seyirci alınmayacak.

BİLET FİYATLARI

Süper Lig'in kritik maçlarından Fenerbahçe - Başakşehir maçının hakemi Fırat Aydınus olarak belirlendi. Aleks Taşcıoğlu birinci, Erdem Bayık ikinci yardımcı hakem olurken, Mustafa Öğretmenoğlu da maçın dördüncü hakemliğini yürütecek. Aydınus yönetimindeki maçın bilet fiyatları ise şöyle:

Öğrenci Tribünü: 45,00 TL

Migros-Spor Toto Tribünü: 90,00 TL

Fenerıum Üst I-Blok: 150,00 TL

Maraton Üst -Fenerıum Üst H Blok: 170,00 TL

Fenerıum Üst-Maraton Üst C-G Blok: 190,00 TL

Fenerıum Üst-Maraton Üst D-F Blok: 205,00 TL

Fenerıum Üst-Maraton Üst E Blok: 240,00 TL

Fenerıum Alt Avis-Maraton Alt A-I Blok: 265,00 TL

Fenerıum Alt Avis-Maraton Alt B-H Blok: 335,00 TL

Fenerıum Alt Avis-Maraton Alt C-G Blok:385,00 TL

Fenerıum Alt Avis-Maraton Alt D-F Blok: 470,00 TL

Maraton Alt E Blok: 600,00 TL

Fenerıum Alt Avis E Blok: 660,00 TL

Misafir Tribünü: 100,00 TL

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Başakşehir Fenerbahçe Gündem Spor Haberler

Bakmadan Geçme

BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta? 23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title