Haberler

Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor Engelini Kayıpsız Geçti

Spor Toto Süper Lig'in 10.haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Akhisar Belediyespor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Akhisar Belediyespor'u ilk yarıda bulduğu gollerle 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Fenerbahçe Teknik Direktörü Aykut Kocaman, bu sezon fazla puan kayıpları yaşadıklarını söyleyerek, "Bu sezon özellikle Fenerbahçe standardının fazlasında puan kayıpları yaşadık. En sonuncusu da Antalyaspor karşısında oldu. Hem yenilmezliğimizi kaybettik hem de fiziksel olarak aşağı çekti. Böyle bir durumda Akhisar'ın karısına geldik. Maçın başında kazanarak çıkmak istedik. Puan farkının açılması ve rüzgara ihtiyacımız var. Arka arkaya galibiyetlere ihtiyacımız vardı. İlk top kalemizde gol oldu. Sonra bunu çıkarmak için futbolcu arkadaşlarımız oyunu gayet iyi taşıdırlar, duran toptan organize bir topla beraberliği yakaladık. İkici yarıda böyle maçlarda rakibin direncini kırmak için 3 golü bulmak gerekir. Bizde bunu sağlamaya çalıştık. Son paslardaki beceri eksikliğimiz ve vuruşlardaki eksikliğimiz nedeniyle 2 farka götüremedik. Rakibimiz son dakikalarda uzun toplarla bizi heyecanlandıran duruma getirdi. Kazanmaya çok ihtiyacımız vardı. Çok istiyorduk umarım bu yeni galibiyetlerin başlangıcı olur" dedi.

Sakatlıklar hakkında da konuşan Kocaman, "Eğer farklı bir şey olmazsa geri dönüşler hızlanacak gibi gözüküyor. Yobo ve Meireles'in Mehmet Topuz'un de takıma katılma ihtimali var. Hem Limasol nem Ordu maçlarını kayıpsız geçmeyi başarırsak Ordu maçıyla beraber ana grup tekrar toplanmaya baylaşacak. Şu an hakikaten bu futbolculara ihtiyacımız var. Ruhsal kalitesi tecrübesi yüksek oyunculara ihtiyacımız var" diye konuştu.

Kocaman, ayrıca yabancı futbolcuların performans düşüklüğü yaşadığı iddialarına katılmadığını vurguladı.

Bugün Sezer'in doğum günü olduğunu belirterek, galibiyeti kendisine hediye ettiklerini dile getiren Fenerbahçeli oyuncu Selçuk Şahin, "Galibiyeti özel bir hediye olarak Sezer kardeşimize vermiş olduk. Son dönemlerde bazı maçlarda iyi bazı maçlarda kötü görüntü verdik. Ama bugün burada skor alma yönünde bir oyun oynamak istedik. 3 puan lazımdı. Nefes almak istiyorduk. Bugün de bunu başardık biraz zor oldu ama mutluyuz. Bundan sonra her şey çok daha iyi olacak diye düşünüyorum. Eksik arkadaşlarımızın da takıma katılmasıyla performansımız daha da yükselecektir" şeklinde konuştu.

Doğum günü kutlamasında dolayı Selçuk'a teşekkürlerini sunarak sözlerine başlayan Fenerbahçeli bir diğer oyuncu Sezer Öztürk, "Çok uzun bir süre sahalardan uzaktım. 4-5 aydır çok iyi çalışıyordum. Şuan toparlanmış durumdayım. Hocama bugün bana şans tanıdığı için teşekkür ediyorum. Fenerbahçe olarak çok zor bir dönemden geçiyoruz. Son haftalarda istediğimiz sonuçları alamadık bu yüzden Akhisar maçı çok önemliydi. Hedefimiz çok iyi futbol değil, 3 puan almaktı bunu sağladığımız için mutluyuz" ifadelerini kullandı.

AKHİSAR BELEDİYESPOR CEHPESİ

Maça düşündükleri gibi başladıklarını dile getiren Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Maça iyi başladık ve iyi oynarken golde bulduk. Gol attıktan sonra biraz erken skoru koruma içgüdüsüne kapıldık. Arka arkaya gelen hatalar sonucu 2 gol yedik. Fenerbahce'ye karsı 2-1 yenik düşünce maçı tekrar çevirmek biraz daha zor oluyor. Elimizden geleni yaptık ama olmadı. Zaman zaman zor anlar yaşattık Fenerbahçe'ye. Kalemizde de çok fazla gol pozisyonu vermedik. Başa başa bir oyun oynadık. Fenerbahçe'yi mücadelesinden dolayı tebrik ediyorum. Kaybettiğimiz puanlar var. Artık önümüzdeki haftaya bakacağız. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum" açıklamasında bulundu.

Başa baş bir oyun ortaya koyduklarını vurgulayan Akhisar Belediyespor kalecisi Oğuz Dağlaroğlu, "Maça iyi başladık fakat daha sonra kalemizde goller gördük. Biraz şans ve biraz da kaliteli ayaklar farkı ortaya çıkardı. İlk golde kendi oyuncumuzun ayağına çarpan top kalemize girdi. Futbolda bazen böyle zor maçları almak için şansta yanında olması gerekiyor. Kazanabileceğimiz bir maçtı, bu yüzden üzgünüz" değerlendirmesini yaptı.

Süper Lige yeni çıkan bir ekip olduklarını kaydeden Akhisar Belediyesporlu Anıl Taşdemir de, 4 büyük takımla maç oynamak kendilerini olgunlaştıracağını belirtti.

Taşdemir, "Oyunu kirletmeden elimizden geldiğince oynamak istedik. Golü bulduk iyi de başladık fakat golden sonraki ilk 15 dakikayı iyi kontrol edemedik. Böyle büyük takımlara karşı mağlup duruma düştükten sonra iyi oynamanın yanı sıra şansta yanınızda olması lazım. Bugün çok şanssızdık olmadı. Mağlup olduğumuz için üzgünüz" yorumunda bulundu. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Akhisar Belediyespor Aykut Kocaman Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title