Haberler

Fatih Terim isyan etti: Gollerimizi sağlık taraması yapar gibi tarıyorlar

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası açıklamalarda bulunan Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, VAR sistemini eleştirdi ve "Bizim VAR incelemeleri genelde sağlık taraması gibi oluyor, öyle tarıyorlar bizim golleri" dedi.

Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim, 2-1 kaybettikleri Alanyaspor maçının ardından değerlendirmelerde bulundu.

Terim karşılaşma ile ilgili, "Her hafta eksiklerimiz üzerine çalışıyoruz. Tam bir tarafı hallederken beklemediğimiz başka sorunlarla karşılaşıyoruz. Bu sefer de 10 kişiyle uğraşmaya başladık. Emeklerin yazık olduğu bir maç daha... Maalesef profesyonellikle uzaktan yakından alakası olmayan bir hareket bizi 10 kişi bıraktı. Bireysel hataları önleyemiyoruz. Bireysel hataları önleyemeyince olmuyor. Üzgünüm, çok üzgünüm" ifadelerini kullandı.

"BİZE KOLAY KIRMIZI KART ÇIKARILIYOR"

Belhanda'nın verilmeyen golüne de değinen tecrübeli hoca, "Bizim VAR incelemeleri genelde sağlık taraması gibi oluyor, öyle tarıyorlar bizim golleri. Oyuncumuzun profesyonellikten uzaktan yakından ilgisi olmayan bir hareketti. Kırmızı kart bize oldu mu rahat çıkar tabii bunlar" dedi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Aytemiz Alanyaspor Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (30)

fenerlibahçeli34:

Öfkesi maça değil, efsanenin çoktan bittiğini bilmenin, milletin de artık anladığının çaresizliği.

9
1
yanıtYanıtla
hihihi:

yenilgi sonrası bu haftanın konuşmasının konusu ne? teknik taktik olmadığı kesin. hahaha

7
2
yanıtYanıtla
taklacı:

demek ki golleriniz sağlıklı değilmiş. Kendin söylüyorsun!

9
0
yanıtYanıtla
angaralı0606:

Kesin bu sezon İmparatora çok ''zorlu'' gelecek''. Çünkü artık mazeret kalmadı. Mazeretlerinin kendi hayal gücünün zenginliğinden kaynaklandığını herkes biliyor.

8
0
yanıtYanıtla
ss:

geçen sene 4 dakika 17 saniye fenerin pozisyonu incelenirken ağzın kulaklarındaydı. . .

8
0
yanıtYanıtla
MEMET33:

BIRAK YAV HOCAM ALLAHISEN BIRAK ARTIK, 2 SENE BİZ NASIL ŞAMPİYON OLDUK? HİÇMİ HAKEM KIYAĞI ALMADIK. FATİH TERİM GİTMEZSE BU TAKIM DÜZELMEZ DERİM AMA ARTIK GİTSEDE BİŞEY DEĞİŞMEZ, FATİH TERİMLE BU TAKIM EN AZ 5 SENE KAYBETTİ, TOPARLANMASI ÇOK ZOR.

6
2
yanıtYanıtla
kaleci:

bunun kadar yüzsüz bir adam daha yoktur bu düzen sayesinde senin gibi boş birisi adam yerine konulmuş hakem v. s konusunda en son konuşacak kişisin

7
0
yanıtYanıtla
tarasız:

sende mi , süper hoca şaibeli tek gol mu umudun oldu

6
1
yanıtYanıtla
52/1Afyonlu:

HADİ AL YANINA DAMADINI ŞÖFÖRÜNÜ KAVĞAYA KÜFRETMEYE. BELKİ 3 PUAN ALIRSIN. SANADA YAKIŞIR 6S ADA YAKIŞIR. HARAM PUANLARLA ÇOK ŞAMPUYON OLDUĞUNU UNUTTUN?MU?KAVĞAÇI, , , KÜFÜRBAZ, , , SENİ MAİL. TAK. A , 6S A ALAÇAĞIM AYAKLARILA KAÇ TOPÇU 6S OYNARGİBİ YAPMADIMI???BUNLAR HZ. MEHDİ AS. ÇIKINÇA O KUPALAR SAHİPLERİNE GİDEÇEK. . . 6S A ÇOK AMANET KUPA VAR BUNU UNUTMA kaavğaçı küfürbaz. kulübe depmeleyen vahşı adam f. terim. . . YUH YUHLAROLSUN SENİN ŞAKŞAK ÇILARINADA. gel hz. mehdi as. gel

2
3
yanıtYanıtla
MEMET33:

NE DİYON LAN OSSURUK. . .

yanıt1
yanıt4
Tüm 30 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title