Haberler

Fatih Terim: Hakan Balta ve Nigel De Jong Takıma Dönüyor

Güncelleme:

Galatasaray'da Fatih Terim döneminin başlamasıyla birlikte kadroda da revizyona gidiliyor. Tecrübeli teknik adam imza töreninde Hakan Balta ve Nigel De Jong'un takıma dönebileceğini açıkladı.

Galatasaray'daki 4. Fatih Terim dönemi çok hızlı başladı. Efsane hocanın dün akşam geç saatlerde kulübe resmen geri dönmesinin ardından baş döndüren bir trafik yaşanmaya başladı.

Fatih Terim, başkan Dursun Özbek ile düzenlediği basın toplantısında da kadroda yapacağı iyileştirmelerle ilgili bilgi verdi. Sol beklerinin olmadığını ara transfer dönemine kadar idare edeceklerini söyleyen Terim, kadroya dönecek iki oyuncuyu da açıkladı.

"HAKAN BALTA OLSA OYNARDI"

"Hakan Balta olsa o bu maçta sol bek oynardı ama kadroya ismi yazılmamış. Artık ikinci yarı" diyen Terim, yabancılardan ise Nigel de Jong'u işaret etti.

Fatih Terim, "De Jong'u da çağırdık. O da takıma katılacak" diyerek Hollandalı yıldızı ikinci yarıda da kullanacağı açıkladı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Hakan Balta Galatasaray Fatih Terim Spor Haberler

500

Yorumlar (16)

vedat:

6-0 da kalmıştık hocam

6
13
yanıtYanıtla
Ali veli:

Terim geldi Galatasaray bitti keske gelmeseydi o gidene kadar GS liligimi dondurdum terim istifa

6
13
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

efsane geri döndü

9
7
yanıtYanıtla
BeşiktAŞK:

Efsane değil Kestane. . .

yanıt7
yanıt9
YILMAZ:

EN SON DERBİ KAZANAMADAN LİGİ BİTİRMİŞTİK TAM ORDA KALMIŞTIK BU ADAM PARADAN BAŞKA BİR ŞEYDEN ANLAMAZ BAŞKAN

2
8
yanıtYanıtla
adem:

Çok gitmez fısss

3
5
yanıtYanıtla
Aslanbey:

İmparator Fatih Terim imparator imparator Fatih Terim..GS,düşmanları fatih terim üzerinden saldırıya geçmiş çok belli...

7
1
yanıtYanıtla
TUNCAY:

MİLLİ TAKIMDAKİ BAŞARILARINIDA HAGİ POPESCU YAPTI HERALDE!!!! İKİ İMPARATOR VAR ARKADAŞLAR 1 İ FATİH SULTAN MEHMET DİĞERİ DE FATİH TERİM DİR O KADAR. . . . . . .

4
4
yanıtYanıtla
Recai:

Cagrılan iki futbolcuda takıma yarar saglamaz

5
2
yanıtYanıtla
Adsız:

Galatasarayı terim deil hagi şampiyonluklara taşıdı..hagi çok şey kattı terim zamanında takıma...abartıyorlar terimi..hayret ediyorum..ilginç

4
3
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title