Haberler

    Fenerbahçeli Yönetici Selim Kosif, Quaresma'ya Edilen Hakareti Paylaştı

    Güncelleme:

    Fenerbahçe Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Selim Kosif, Beşiktaş ile Fenerbahçe'nin 2-2 berabere kaldığı maçta kavga nedeniyle kırmızı kart gören, Portekizli yıldız Ricardo Quaresma'yla ilgili bir tweeti takipçileriyle paylaştı.

    İşte o tweet;

    "ERKEK DEMEYE BİN ŞAHİT LAZIM"

    Kosif, resmi Twitter hesabından; "Kalabalıkta yumruk sallayıp sonra kalabalığın arkasına saklanıp "tutmayın beni" ayaklarına yatan korkak tavuk... Bırakın futbolcu demeye, erkek demeye bin şahit lazım." şeklinde yapılan paylaşımı retweet etti. F.Bahçeli yöneticinin PFDK'ya sevk edilme ihtimali var.

    MELO'YA 2 MAÇ CEZA VERİLMİŞTİ

    PFDK, daha önce Galatasaraylı futbolcu Felipe Melo'nun Twitter adresinden Aziz Yıldırım'a edilen küfrü retweet etmesi nedeniyle Brezilyalı futbolcuya 2 maç ceza vermişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Selim Kosif Beşiktaş Twitter Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı?
    500

    Yorumlar (28)

    takım tutmaz:

    Volkanın yaptığı taşkınlıkları görmez misiniz?? Quresma nın yaptığı doğru. Fb oyuncuları tam dayaklık.

    15
    10
    yanıtYanıtla
    Metin bozca:

    Yaa önce cuzuf soza hareket yapıyor onu gören yok mu !!!

    14
    2
    yanıtYanıtla
    korkak tavuk ortega )):

    yok görmezler onu, karı gibi yere atınca kendini hakemde dayamadı yere düşmesine kırmızıyı verdi. normal şartlarda ikiside kırmızı olmalıydı.

    yanıt3
    yanıt0
    Amet:

    Bunu gorun Quaresma az bile yapmis

    10
    6
    yanıtYanıtla
    şükrü saraçoğlu:

    Quresma kadıköyde kendisine olacak protestoya ve tüm Beşiktaşlılar hazır olsun

    6
    9
    yanıtYanıtla
    milyon dolar:

    bu yönetici kılığındaki korkak adam pozisyonu tekrar izlesin. de souza önce tahrik ediyor sonra suratında yumruk hissediyor. kırmızı karttan sonra kaçacak yer arıyor. mehmet ekiciye bonusu denk geliyor. burada korkak olan tahrik edip kaçan tipler mi yoksa senin gibi yöneticiler mi diye sormak lazım? ayrıca korkak tavuk ortega pankartını açabilecek zekaya sahipsiniz.

    10
    4
    yanıtYanıtla
    Reis:

    Taraftarlar dengesiz olabiliyor bunu paylaşabiliyorlar geçen Beşiktaş taraftar grubuna ait bir hesabın yaptığı gibi. Ama yöneticinin böyle bir şey yapmasının hiçbir izahı yok. Sen 110 yıllık kulübün yöneticilerindensin, böyle mi yönetiyorsun o kulübü. Türk futbolu başta 3 büyükler ve Trabzonspor olmak üzere böyle ahlaksız kalitesiz yöneticilerden temizlenmeli.

    14
    0
    yanıtYanıtla
    şükrü saraçoğlu:

    Kahrolsun PKK, işbirlikçi çarşı. Çarşı grubu öldürülen teröristlere sivil gibi lanse etti geçmişte.

    6
    7
    yanıtYanıtla
    mehmet:

    gidip elini öpeceğine küfür mü etmiş . . . onun sayesinde beraberlik aldınız . . . başını aziz ve aykutun cektiği bir pislik yuvası olmuş fener şu ali koç gelse belki adam eder biraz yazık harbi fenerlilerede yazık

    10
    2
    yanıtYanıtla
    Mustafa:

    Hemen melo Beşiktaş tamam şimdi gs nin moralini bozmaya çalışıyor lar fenerbahçe hiç bir zaman futbol oynayarak bir yere gelemedi gelemez ancak kavga gürültü ile iş yapmaya çalışır

    7
    5
    yanıtYanıtla
    Tüm 28 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title