Haberler

F.Bahçe'de vakalar artıyor! Ozan Tufan'dan sonra 3 futbolcu daha koronaya yakalandı

Güncelleme:

Fenerbahçe Kulübü, 3 futbolcusunun koronavirüs testlerinin pozitif çıktığını açıkladı. Sarı lacivertlilerde son olarak yıldız futbolcu Ozan Turan koronavirüse yakalanmıştı.

Süper Lig'de bu haftayı BAY geçen (maç oynamayan) Fenerbahçe'de koronavirüs alarmı verildi. Sarı lacivertlilerin son yapılan koronavirüs testleri sonrasında 3 futbolcunun koronaya yakalandığı öğrenildi.

Kulüpten yapılan açıklamada, "Samandıra Can Bartu Tesislerinde Futbol Takımımız, teknik heyet ve personelimize rutin olarak yapılan Covid-19 testlerinde 3 oyuncumuzun test sonucu pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızın izolasyon süreçleri başlamıştır. Futbolcularımıza geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz" ifadeleri kullanıldı.

Fenerbahçe'de son olarak yıldız futbolcu Ozan Turan'ın koronavirüs test sonucu pozitif çıkmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Koronavirüs Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (7)

Efedayı:

Aşırı para , aşırı alem . Sonuç tabii ki korona.

0
2
yanıtYanıtla
Kimki:

Yahu zaten niye oynatılır şu futbol. Sarılıp kucaklaşıyorlar. Pozitif çıkınca sadece o kişiyi etkiliyor. Nerde karantina Nerde mesafe Yoksa bunlar üst düzey mi korunuyorlar. Öyleyse neden. Hudutta nöbet mi tutuyorlar bu ihtimam neden

1
0
yanıtYanıtla
ALİ KOÇ:

Sorduk mu kardeşim sana boş boş konuşuyon

yanıt0
yanıt1
Canmen:

Son zamanlardaki asiri tempo düsüsü ve direnisindeki zayiflik. . . sanki takimimzin yarisi en az üc haftadan beri bu meleti kapmislarda ve simdi belirtileri ortya cikiyormus gibi. . . hem bizimkilere, hemde tüm hastalarimiza acil sifalar. . . .

1
0
yanıtYanıtla
lasdlş:

Ozan turan. .

0
1
yanıtYanıtla
bsjdajk:

bari diğer futbolcuların isimlerini yazsaydınız

0
0
yanıtYanıtla
aaaa:

gustavo serdar caner

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title