Haberler

F.Bahçe-Beşiktaş derbisini yönetecek hakemin G.Saray taraftarı olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın karşı karşıya geleceği derbi maçın hakemi Tugay Kaan Numanoğlu'nun babası Levent Numanoğlu oğluyla ilgili iddialara yanıt verdi.

Beyaz TV'ye konuşan Levent Numanoğlu, oğluna çocukluğundan beri adalet duygusunu aşılamaya çalıştığını belirterek yaratılan spekülasyonların yapılmaması gerektiğini belirtti.

Numanoğlu kendisinin hangi takımı tuttuğunu yönündeki soruya "Beşiktaş" cevabını verdi. Oğlunun tuttuğu takımla ilgili ise "Oğlum küçükken Galatasaraylıydı. Yani şimdi öyle bir şey vardı yani. Galatasaray 'ı tutuyordu. Benim Malatyaspor'dan formam vardı. Sarı kırmızı. Çocukluk günleri ama" dedi.

İşte Levent Numanoğlu'nun açıklamaları;

"Oğluma şunları söyledim. Adaletli davranacaksın oğlum. Dürüst olacaksın. Hata yapabilirsin ama hatayı kapatmak için eyyamcılık yapma. Dürüst ol, doğru ol. O da yapmaya çalışıyor. Allah yardım etsin."

"SAÇMA SAPAN ŞEYLER"

"Saçma sapan şeyler. Oğlum Fenerbahçeli yöneticinin yanında çalışmıyor. Kayınbiraderinin yanında çalışıyor. Müdür olarak görev yapıyor. MHK'yı tebrik ediyorum. Helal olsun. Herkese eşit şekilde maç veriyor. Ben şeye karşıyım. Yorumlarda hakarete karşıyım. Küfürlere, karşıyım. Tüm hakem arkadaşlar için diyoruz. Futbolcular için diyoruz. Yorum yaparken saygılı bir şekilde eleştirmekte fayda var."

"HAKEMLERİMİZ DÜRÜST MAÇ YÖNETİYOR"

"Kamuoyu rahat olsun. Bütün hakemlerimiz dürüst maç yönetiyor. Başka düşüncelere girmenin anlamı yok. Oğlum futbol oynatmak istiyordu. Ondan sonra geldi hakem olacağım dedi, şaşırdım. Mesleğini severek yap dedim. O da Allah razı olsun o şekilde çıktı ve ona da teşekkür ettim. Helal olsun dedim. Dürüst olacaksın oğlum dedim. Adaletli ol dedim. Benim o özelliği çok hoşuma gidiyor. Dürüstçe davranması çok hoşuma gidiyor."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Bora Füzesi Galatasaray Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

Nirvana:

Yahu bir tane de Beşiktaşlıyı hakemyapın . Korkmayın . Beşiktaşlılar sizin gibi değildir . Onlar adildir . tam 50 yıldır hakem kurslarında Beşiktaşı tutanlar eleniyor . Fb ve Gs taraftarı ise yeteneği çok olmasa da hakem oluyorlar . Bu iki takımı kolladıkça da yükseliyorlar . Ben 62 yaşındayım . Ben Gs nin hak ederek şampiyon olduğu 4 şampiyonluk biliyorum . Gerisi sahte , para , şike . Fb nin hak ederek şampiyon olduğunu hatırlamıyorum .

1
1
yanıtYanıtla
MEMET33:

NE DİYON LAN ARABACI? FENERİN HEPSİ ŞİKE ONDA MUTABIKIZ AMA GALATASARAYIN TÜM PUANLARI ALIN TERİYLE VE ŞAMPİYONLUKLARI HELALDİR NİYE Mİ? AVRUPADA HAKEM GALATASARAYI TUTMAZ VE ADİL OLUR O ZAMAN AVRUPANIN EN BAŞARILI TÜRK TAKIMI GALATASARAY OLMAZDI DEĞİLMİ?

yanıt0
yanıt1
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title