Haberler

Evkur Yeni Malatyaspor Kalecisi Ertaç Özbir'den İtiraf: Menajerim Fenerbahçe ile Görüştü

Güncelleme:

Evkur Yeni Malatyaspor kalecisi Ertaç Özbir, Galatasaray maçı öncesi açıklamalarda bulunarak, "Menajerimin Fenerbahçe'yle bir görüşmesi oldu. Böyle bir görüşme var. Bunu yalanlayamam" dedi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Evkur Yeni Malatyaspor'un file bekçisi Ertaç Özbir, Fenerbahçe ile transfer görüşmesi gerçekleştirdiklerini itiraf etti.

Radyospor'dan Salih Manav'a açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki kaleci, "Bu sezon düzenli olarak oynadığımdan dolayı birkaç takımla ismi anıldı ya da anılmadı, bunu bilmiyorum. Menajerimin Fenerbahçe'yle bir görüşmesi oldu. Böyle bir görüşme var. Bunu yalanlayamam, benim adıma ve takımım adına hayırlısı olsun" dedi.

"SERBEST KALMA MADDEM VAR"

Sözleşmesinde serbest kalma maddesi olduğunu dile getiren Özbir, "Sözleşmem devam ediyor. Fakat sözleşmem içerisinde serbest kalma maddem var. Kulübüme belli bir miktar ödendiği taktirde boşta çıkabilliyorum" ifadelerini kullandı.

Öte yandan hedefleri hakkında konuşan Özbir, "Hedefim her zaman Milli Takım. O formaya aşığım. Milli takımda as kaleci olmak istiyorum. Avrupa'da forma giymek istiyorum. Umarım bana da nasip olur" şeklinde konuştu.

Kariyerine 2009 yılında Şekerspor'da başlayan Ertaç Özbir, 2010'da Kasımpaşa'ya transfer olduktan sonra 2015 yılında Evkur Yeni Malatyaspor'un yolunu tuttu.

Bu sezon Süper Lig'de 27 maça çıkan Ertaç Özbir hiç milli forma giymedi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yeni Malatyaspor Ertaç Özbir Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (17)

KARADENİZ:

şike başladımı yine

6
7
yanıtYanıtla
fb:

şike sizin kanınızda var bjk kupayı verir gs 90 8 dörtmetre dışardan penaltı alır şikeci fb olur biliç güzel demiş vizyonunuz sadece fb yene bilmek oda olursa

yanıt7
yanıt2
Mert:

teşvik primi işte bu

3
9
yanıtYanıtla
sert:

yalaka

yanıt0
yanıt0
KARADENİZ:

huylu huyunsan vazgecermi

4
4
yanıtYanıtla
misafir:

ulan orman dembaba der terim sizi alacam der şikeyi fb yapar güldürmeyin adamı

yanıt7
yanıt3
muzo:

Transfer değil şike görüşmesidir.

3
3
yanıtYanıtla
MEMATİ:

FB İLE GÖRÜŞMÜŞ GS İLE DEĞİL.

yanıt1
yanıt2
Ali Er:

Galatasaray yıllardır bunu yapıyor. Ama kimse görmüyor.

1
4
yanıtYanıtla
222:

neyin görüşmesi ttf harekete gecsin pazarlıkmı

3
1
yanıtYanıtla
Tüm 17 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title