Haberler

Eurocup'ta gruplar yarın belli olacak

Türkiye'den Galatasaray, TOFAŞ ve Darüşşafaka'nın yer alacağı 7DAYS Eurocup'ta 2019-2020 sezonu grup kuralarının çekimi yarın Barcelona'da gerçekleştirilecek.

Eurocup'ta 2019-2020 sezonu grupları yarın TSİ 14.15'te Barcelona'da bulunan Mediapro Oditoryumu'nda yapılacak kurayla belli olacak. Kurada Türkiye'den Darüşşafaka birinci, Galatasaray ikinci ve TOFAŞ üçüncü torbada yer alacak. Kuraya katılacak 24 takım 6'şar takımlı 4 gruba ayrılarak normal sezon gruplarını oluşturacak. Kura kuralları gereği aynı ülke ve ligden iki takım normal sezon gruplarında aynı grupta yer alamayacak.

Kurada yer alacak takımlar ve torbalar şöyle:

1. Torba

Promitheas Patras

DARÜŞŞAFAKA

Unıcaja Malaga

Lokomotiv Kuban

2. Torba

Unics Kazan

Maccabi Rishon Lezion

GALATASARAY DOĞA SİGORTA

Rytas Vilnius

3. Torba

Buducnost Voli Podgorica

Cedevita Olimpija Ljubljana

TOFAS

Ratiopharm Ulm

4. Torba

Morabanc Andorra

Joventut Badalona

Ewe Baskets Oldenburg

Limoges CSP

5. Torba

Partizan Nis Belgrade

Dolomiti Energia Trento

As Monaco

Germani Brescia Leonessa

6. Torba

Nanterre 92

Umana Reyer Venice

Segafredo Virtus Bologna

Asseco Arka Gdynia - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Galatasaray Türkiye Spor Haberler

Bakmadan Geçme

NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı! Akaryakıt Fiyatları (GÜNCEL): 16-17 Nisan benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Güncel akaryakıt fiyatları! 16-17 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title