Haberler

Euro 2020 İsviçre - Türkiye maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Gruptaki 3. maç ne zaman? Maç kadrosu nasıl? Hakemleri kim?

Güncelleme:

Euro 2020 turnuvasında A grubunda Türkiye'nin 3. maçı İsviçre ile olacak. Peki Türkiye-İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Türkiye-İsviçre maçını kim kazanır? Hangi takım daha avantajlı? Türkiye-İsviçre maçı hangi kanalda, saat kaçta başlıyor? Maç TRT'de ücretsiz mi yayınlanacak? Detaylar haberimizde...

Türkiye - İsviçre Euro 2020 Avrupa Şampiyonası maçı ne zaman, saat kaçta başlayacak? Gruplardaki 3. maç, üçüncü maç hangi gün? Euro 2020 Türkiye - İsviçre maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Maç kadrosu nasıl? Hakemleri kim? Türkiye'nin ilk 11'i kimler? İsviçre'nin ilk 11'i açıklandı mı?

İSVİÇRE - TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN?

Euro 2020 gruplardaki 3. maç olan İsviçre - Türkiye maçı 20 Haziran Pazar günü saat 19:00 'da başlayacak.

İSVİÇRE - TÜRKİYE MAÇI NEREDE OYNANACAK?

İsviçre - Türkiye maçı Bakü Olimpiyat Stadı'nda, Bakü Stadyumu'nda oynanacak.

İSVİÇRE - TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?

Gruplardaki 3. maç TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Ayrıca maç Digiturk 23, D Smart 26, Kablo TV 22, Tivibu 22, Turkcell TV+ 21, Fil Box 20, Vodafone TV 21 kanallarında da yayınlanır.

HANGİ TAKIM DAHA AVANTAJLI?

İsviçre önceki turnuvalardan hatırlayanlar olacaktır bize ters bir takımdır diyebiliriz. Özellikle FIFA Dünya Kupası seçmelerinde İsviçre'ye elenmiştik. Fakat Türkiye'nin kadrosu şuanda İsviçre'nin kadrosundan daha iyidir. Özellikle defans bölümü oldukça etkilidir. Bu bakımdan favori takım Türkiye olarak görülüyor.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Euro 2020 Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title