Haberler

Etso Seçimlerini Yücelik Kazandı

ERZURUM Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerini mevcut başkan Lütfü Yücelik kazandı.

ERZURUM Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) seçimlerini mevcut başkan Lütfü Yücelik kazandı. Yücelik, Erzurum'u ekonomide marka haline getirmek için çalışacaklarını söyledi.

ETSO'nun 35 meslek grubundan 77 meclis üyesinin belirlendiği seçimler, bugün Anadolu Lisesi'nde yapıldı. Mevcut Başkan Lütfü Yücelik ile Organize Sanayi Bölgesi Başkanı Zafer Ergüney'in aday olarak liste hazırladığı seçimlerde 3 bine yakın üye oy kullandı. Yücelik'in mavi, Ergüney'in ise kırmızı liste ile girdiği seçimler saat 17.00'de sona erdi. Yapılan sayım sonucu Yücelik'in listesi 35 meslek grubundan 29'unu kazandı. Diğer aday Ergüney ise 6 meslek grubunda seçimi önde tamamladı. 77 kişilik meclis sandalyesinin 63'ünü Yücelik'in mavi listesindeki isimler oluştururken, Ergüney'in listesindeki 14 üye meclise girebildi.

5'inci dönemde de başkanlığa seçilen Lütfü Yücelik çok duygulandığnı söyledi. Yücelik, "Erzurum bizi bağrına basmış. Bizim işimiz söylem değil, eylem adamıyız. Erzurumluya ne kadar teşekkür etsem azdır. Allah ömür verdiği, canımız sağ olduğu sürece hep beraber koşacağız. Erzurum'u ekonomik yönden markalaştıracağız. Türkiye'nin en büyük 500 sanayi kuruluşunda ve ikinci 500 kuruluşunda Erzurum'un iki şirketi var. Bunları 4-5 yapacağız. O zaman refah huzur birlik artar. Bizden kimse sıkıntı beklemesin; biz birliğin, dirliğin adamıyız. Birlik beraberliğimizi bozmadığımız sürece yolumuza devam edeceğiz" diye konuştu.

- Erzurum

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Organize Sanayi Bölgesi Lütfü Yücelik Erzurum Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title