Haberler

    Katar'a Giden Eto'o, 10 Ayda Servet Kazanacak

    Güncelleme:

    3 sezonluk Süper Lig macerasının ardından Katar Sports Club'a transfer olan Samuel Eto'o 10 ayda yaklaşık olarak 51 milyon TL kazanacak.

    Ülkemizde Antalyaspor ve Konyaspor formaları altında toplam 89 maçta 50 gol ve 17 asistlik performans sergileyen Kamerunlu efsane forvet Samuel Eto'o, Katar Ligi ekiplerinden Katar Sports Club'a transfer olmuştu. Bu gelişmelerle birlikte Eto'o'nun sözleşmesindeki detaylar da belli olmaya başladı. Sports Clup, yıldız futbolcuya sadece 10 ay için 5 milyon Euro (35 milyon TL) ödeyecek.

    ALACAĞI 51 MİLYONU BULACAK

    37 yaşına gelmiş Eto'o'nun alacağı yaklaşık 35 milyon TL'nin içinde prim ve sponsorluk gibi ödemeler bulunmuyor. Bu doğrultuda diğer masraflar da eklenince Kamerunlu yıldızın 10 aylık maaşının 7.5 milyon euroyu (51 milyon TL) bulması bekleniyor.

    Eto'o, daha önce oynadığı kulüplerde Şampiyonlar Ligi ve lig şampiyonluklarının yanı sıra Afrika'da 3 kez en değerli futbolcu seçilmişti.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Samuel Eto Katar Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
    500

    Yorumlar (8)

    dürbünlü:

    adam kaç sene ülkemizde kaldı.bir müslüman olamadı.demekki biraz yerlerde yanlış yapıyoruz:(((

    6
    8
    yanıtYanıtla
    Fenerbahçe 16:

    Aynen doğrudur hocam.

    yanıt5
    yanıt1
    deli..dolu:

    bence yüzyılın abuk subuk yorum yazısı ne yani şimdi Nihat Kahveci abimiz, de yıllarda ispanya, da futbol oynadı eeee ne olacaktı af edersiniz, de hristiyan mı olacaktı o zaman hristiyanlık, da sorun mu var keza Beşiktaş, ın eski 1990 yıllarındaki teknik direktörü Gordon milne yıllardır Türkiye, de yaşadı şimdi sorun bizlerde mi herkesin inancı, da dini, de kendine kimse kimseyi zorlayamaz içinde varsa merak ilk önce İslam dinimizi araştırır okur öğrenir aklına yatarsa kalb, den inanırsa belki o zaman

    yanıt0
    yanıt1
    deli..dolu:

    Milli Futbol takımızın yıllar yıllar önce Danimarkalı teknik direktör sepp piontek vardı oda keza yıllardır ülkemizde kaldı her türlü imkan olanak sevgi saygı hürmet maddi manevi her şeyin fazlası verildi sonuç adam yine kendi dinine bağlı kaldı demek, ki yanlışlık bizlerde değil yanlışlık abd israil ingiliz ortak kurdukları sözde İslam Dindar Müslüman görünümlü özde yahudi hristiyan ewenjelist atesist terör örgütlerini teröristleri Dünya''nın İslam Dindar Müslüman zannetmesi bütün mevzu bu algıı

    yanıt1
    yanıt2
    Semih61:

    Parayi TL mi alacak

    5
    1
    yanıtYanıtla
    nesi güzel:

    degmez bu kadar paraya oyuncu oynatmak sonra insanlar aç dolar çıkıyor auro fırladı deniliyor

    5
    0
    yanıtYanıtla
    yolun açık olsun:

    37 lik delikanlı, adam gibi adam. Bazı çakallar örnek alsa iyi olur. . Ama nerde, çakallar ayılara özenir. . Üç yıl içinde bir hakeme saldırı, rakibe saldırı gören var mi ?

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Alloha:

    Adam niye müslüman olacak ki onu anlamadım

    0
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title