Haberler

    Eski Konyasporlu Futbolcu Barry Douglas, Değerini 10'a Katladı

    Güncelleme:

    "Türkiye'ye alışamadım" diyerek Konyaspor'dan 1 milyon euroya ayrılarak İngiltere'ye giden Barry Douglas'ın değeri 10 milyon euroya ulaştı.

    Aykut Kocaman'ın, çok düşük bedelle Konyaspor'a kazandırdığı Barry Douglas, İngiltere'de harikalar yaratırken, bir yandan da değerini katlıyor.

    2015-2016 sezonunun devre arasında Aykut Kocaman'ın 200 bin euroya Konyaspor'a transfer ettirdiği Barry Douglas 2017 sezon sonunda 1 milyon euroya İngiliz ekibi Wolverhampton Wanderers'e transfer oldu.

    ŞİMDİ DEĞERİ 10 MİLYON EURO

    İskoç futbolcu, Championship'te mücadele eden takımına, 4 gol 14 asistlik katkıile Premier Lige çıkmasına direkt katkı yaparak değerini 10'a katladı. 28 yaşındaki savunma oyuncusunun değeri 10 milyon euroya ulaştı.

    Kaynak: Skorer / Spor

    Aykut Kocaman Konyaspor Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
    500

    Yorumlar (9)

    baaa:

    İskoçyadan, İngiltereden Konyaya gelip de yaşamak kolay değil. Adam haklı. İkna etmek için etli ekmek ısmarlarsınız anca.

    8
    3
    yanıtYanıtla
    joker:

    hahaha tr_futbolu haha

    6
    2
    yanıtYanıtla
    Adınızı Yazın:

    Transfermarkt''ta değeri 2 milyon

    6
    0
    yanıtYanıtla
    yusuf:

    eşek hoşaftan ne anlar

    3
    2
    yanıtYanıtla
    fenerbahçe:

    ya aykut kocaman öle böle diyordunuz adam yaşlı ve umursamaz futbolvuları keser tabikide iyide yapar ama oynamak isteyen adamları oynatır oynuyanda değerini katlar siz seneye feneri görün rüyamda fenerin son dk şmpyon oludğunu görmüştüm ya :D

    2
    3
    yanıtYanıtla
    SEYFİ:

    Valla ben yıllardır alışamadım.

    4
    0
    yanıtYanıtla
    ARDA ŞENYÜZ:

    arda turanın işi gibi 16 milyona galataray satsın adamlar 1 sene sonra 36 milyona satsın :D kafayı yiyecem

    4
    0
    yanıtYanıtla
    Mütevazı:

    Yolverhemşom takımına mı gitmiş güzelim konyaspordan

    2
    1
    yanıtYanıtla
    metin:

    Biz elimiz mahkum alıştık

    1
    1
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title