Haberler

Eski Hakem Ahmet Çakar: Kural Hatası Yapıldı, Maç İptal Edilmeli

Güncelleme:

Kasımpaşa'nın Fenerbahçe'ye 8. dakikada Samuel Eduok ile attığı gol, alan ihlali gerekçesiyle geçersiz sayıldı. Eski hakem Ahmet Çakar, bu pozisyonda kural hatası yapıldığını iddia ederek maçın iptal edilmesi gerektiğini söyledi.

Spor Toto Süper Ligin 14. haftasında Fenerbahçe, Ülker Stadında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi Yaşar Kemal Uğurlu yönetti.

Eski hakem Ahmet Çakar, Fenerbahçe - Kasımpaşa karşılaşmasındaki penaltı kararı hakkında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sosyal medyadan bir paylaşımda bulunan Çakar, şu ifadeleri kullandı:

"Sevgili arkadaşlar, bu maçta çok net bir kural hatası var. Penaltı vuruşu öncesi her iki takımdan da oyuncular ceza alanına erken giriyorlar ve bu durum VAR'da tespit ediliyor. Yoruma açık bir pozisyon değil sadece geometrik bir pozisyon. Maç tekrar edilmeli."

Kaynak: Haberler.com / Spor

Ahmet Çakar Fenerbahçe Kasımpaşa Spor Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (24)

Ayhan:

Bu eski hakem bozuntularini ekranlara çıkarıp halkı ağır tahrik etmeye ve birbirlerine düşman olmaya sebebiyet vermekten medya patronlarına soruşturma açılsın. Biri penaltı der diğeri hayır der bizim fanatik taraftar arkadaşlarda bu bozuntulardan etkileniyor

20
2
yanıtYanıtla
Tüpcü Fikret:

Feyner en büüük takimdil, Ali Kob baskan Feyneylbahce sampiyoon XD

11
10
yanıtYanıtla
komedi:

kimse kusura bakmasın ama ligin kalitesi düşünce tff hakem kozunu ortaya koydu her maç ayrı skandal

16
2
yanıtYanıtla
yamukcakar:

kafayi yemis fener düsmani geberecek hasedinden

7
10
yanıtYanıtla
metin:

Sizin gibi felaket üreticiler çenesini kapasa futbolda yüzde 90 düzelme olur

12
1
yanıtYanıtla
trte:

seni takan mı var

8
2
yanıtYanıtla
MAÇ TEKRARINA GEREK YOK:

sadece penaltı tekrar edilsin, gol olursa kasımpaşa 3-2 yenmiş olur, gol olmazsa 2-2 tescillenir, boşa vakit kaybı olmaz bu şekilde

5
5
yanıtYanıtla
serkan.:

fotbol.bıttı.

8
1
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE:

TAMAM MAÇ İPTAL EDİLSİN AHMETÇİĞİM FAKAT SENDE BİKİNİ GİY, BU İŞ TATLIYA BAĞLANSIN.

6
1
yanıtYanıtla
akdenizli:

önce güzel sütyen giy ondan sonra konuş Ahmet Hoca

3
3
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title