Haberler

Eski Fenerbahçeli Semih Şentürk, eşiyle denizde öpüşürken objektiflere yansıdı

Güncelleme:

Fenerbahçe'nin "Nöbetçi golcü" lakaplı eski golcüsü Semih Şentürk, tatilini ailesiyle Bodrum'da geçiriyor. Eşi Pınar Şentürk'le denizde objektiflere yansıyan Semih, 17 yıllık hayat arkadaşını öpücüklere boğdu.

Eski milli futbolcu Semih Şentürk, eşi Pınar Şentürk ile soluğu Bodrum'da aldı. Denizde şakalaşan ünlü çift, bir ara romantik anlar yaşadı.

Habertürk'ten Hakan Yağcı'nın haberine göre; Bir dönem Fenerbahçe forması giyen eski futbolcu, önceki gün eşi Pınar Şentürk ile Yalıkavak'ta görüntülendi. Birlikte denize giren ikili, denizde hem şakalaştı, hem de aşk yaşadı.

Eski Fenerbahçeli Semih Şentürk, eşiyle denizde öpüşürken objektiflere yansıdı

Şentürk, eşini denizde öpücüklere boğdu. İkili adeta, 'Aşk Bodrum'da yaşanıyor' dedirtti. Kameraları fark eden Pınar Şentürk, eşini denizin içine sokmaya çalışarak ortaya komik görüntüler çıkardı.

Eski Fenerbahçeli Semih Şentürk, eşiyle denizde öpüşürken objektiflere yansıdı

EŞİNİN GÖZLERİ SIRTINDA

17 yıldır evli olan çiftten eski futbolcu, bir dönem eşinin gözlerini sırtına dövme olarak yaptırmıştı.

Eski Fenerbahçeli Semih Şentürk, eşiyle denizde öpüşürken objektiflere yansıdı

İKİ SENE ÖNCE FUTBOLU BIRAKTI

Kariyerine Fenerbahçe altyapısında başlayan Semih; İzmirspor, Antalyaspor, Başakşehir ve Eskişehirspor'da da ter döktü. Kariyerinde oynadığı 374 maçta 154 gol atan golcü isim, A Milli Takım'da ise 28 maçta 8 gol kaydetti.

Eski Fenerbahçeli Semih Şentürk, eşiyle denizde öpüşürken objektiflere yansıdı

Kaynak: Haberler.com / Spor

Semih Şentürk Fenerbahçe Bodrum Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA:

NE ÖPÜŞMESİ ÇİFTLEŞİYORLAR ÇİFTLEŞİYORLAR!ALLAHIM SANA BİTMEZ TÜKENMEZ ŞÜKÜRLER OLSUN SEN BİZİM BAŞIMIZA TAŞ YAĞDIRMIYORSUN. SANA HAMDÜ SENALAR OLSUN.

12
13
yanıtYanıtla
Pardon:

Ne diyosun sen değişik?

yanıt4
yanıt4
6.FİLO:

Lan denyo yürü git lan iş misin sipariş misin kendi yazdığını kendi beğenmiyor. yukarıda yine yazmış 1 beğeni bile yok

yanıt4
yanıt2
Son palavra bükücütilki emreeeee:

Sus sussss bre gafil

yanıt1
yanıt1
adnan:

adam ailesiyle tatil yapıyor yüzüyor eğleniyor. derdiniz ne dikizleyip fotorafını çekiyorsunuz?

20
0
yanıtYanıtla
Mami:

İlk günkü gibi birbirlerini sevdikleri çok belli Allah bozmasin

15
5
yanıtYanıtla
Tr:

Rezalet

10
10
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA:

BİR KÖTÜLÜKTE ÇIĞIR AÇANLAR BU KÖTÜLÜĞÜ YAYAN ADAM ÖLSE DE BU KÖTÜLÜĞÜ KİM KIYAMETE KADAR HER NE KADAR ADAM İŞLERLERSE ONLARIN GÜNAHI DA BU KÖTÜLÜĞÜ YAYAN ADAMA YAZILIYOR. ONLARIN İŞLEDİĞİ GÜNAHLARDAN O GÜNAHLARI İŞLEYENLER OLDUĞU MÜDDETÇE O GÜNAHTAN PAYINI ALMAKTADIR. KİMDE BİR İYİLİK YAPARSA O İYİLİĞİ YAPANLAR KADAR KENDİSİNE SEVAP YAZILMAKTADIR. 3 KİŞİNİN EMEL DEFTERİ ÖLENDE DE KAPANMAZ. HAYIRLI EVLAT YETİŞTİRİP İYİLİK YAPAN EVLATLAR, MİLLETİN FAYDASINA OKUL, YOL, CAMİ, , SU, MİLLETİN FAYDALANDI

7
12
yanıtYanıtla
Son palavra bükücütilki emreeeee:

Sus be cahil keşke olmasaydın

yanıt3
yanıt2
İsim soyisim:

Aynen cok dogrusun.Bazi mallar islami unutur iste??

yanıt1
yanıt0
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title