Haberler

Erzurumlu Vatandaş, Geçmediği Köprüden Ceza Gelince İsyan Bayrağını Çekti

Güncelleme:

Erzurum'da Sinan Geçit'e, otomobiliyle İstanbul'daki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle ceza geldi. 4 yıldan beri aracının olmadığını belirten Geçit, "Bu cezayı ödemeyeceğim" dedi.

Erzurumun'un Yakutiye ilçesinde oturan, karayollarından emekli evli ve 3 çocuk babası Sinan Geçit'e (55), 2017 yılında İstanbul'daki Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden otomobiliyle kaçak geçiş yaptığı gerekçesi ile ceza geldi. Ceza makbuzunun 27 Kasım'da 2018'de eline geçtiğinde şaşkına dönen Geçit, 4 yıldan beri aracının olmadığını söyledi.

"BU PARAYI ÖDEMEYECEĞİM"

Geçit, "Benim otomobilim yok. Yıllardır İstanbul'a gitmedim. Yaptığım araştırmada cezanın yazıldığı 06 EPL 11 plakalı araç, 92 model şahin ve Murat Bayram adlı bir kişiye ait. Zaten o araca ait plaka da 2015'den itibaren boşta. Sanırım sahibi, aracı hurdaya vermiş. 7 lira geçiş ücreti faiziyle 35 lira olmuş. Bu parayı ödemeyeceğim. Gerekirse mahkemeye giderim" diye konuştu.

"HUKUK MÜCADELESİ BAŞLATACAĞIM"

Yıllardır üzerine kayıtlı bir araç bulunmadığını belirten Sinan Geçit, "Bu olay başıma geldiğinde öğrendim ki ben ne ilkim, ne de son olacağım. Yazık, günah. Belki 35 lira önemli bir para değil, ama herkes görevini tam yapsın. Bu cezayı ödedikten sonra aynı araca ait diğer cezalar da gelirse ne yaparım. Bu hata düzeltilmezse hukuk mücadelesi başlatacağım" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

3.Sayfa Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (12)

KAAN:

BU ÜLKEDE BAŞINA BİR İŞ GELMEDEN BİR GÜN GEÇİRİYORSAN ŞÜKÜR NAMAZI KILMALISIN. . . .

19
14
yanıtYanıtla
Gsli:

Cevabım MAAN isimli kişiye.senin kabul olduğu ne malum.Sen neye güvenerek bu şekilde yazıyorsun.Allah bilir sende de faiz vs vardır

yanıt0
yanıt13
46:

Ceza cok geliyo daha dogrusu cezadan cok fayiz belediye secimlerine para topluyorlar bu cezalar verilene kadar suryelileri gonderin onlari doyuracagiz diye ay basini getiremiyoz hep veresiye

3
7
yanıtYanıtla
Engin:

hahaha , daha cok ceza görmek istiyoruz :) Onlar konusr , birileri yapar .

6
2
yanıtYanıtla
GÜVENLİK............:

BURASI UGANDA CUMHURİYETİNE DÖNDÜ. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

7
0
yanıtYanıtla
Hesap:

Ödeme kardeş, kimse bir şey yapamaz. Daha kendilerine hayırları yok bunların.

4
0
yanıtYanıtla
başkan:

ülkemizde trafik ceza terörö son hızla devem ediyor nereye gidecek böyle yetkililerı göreve davet ediyorum

2
0
yanıtYanıtla
BABACAN:

Yok bide ödeseydin

2
0
yanıtYanıtla
isim:

cezayı ödemek zorundasın . cezayı ödedikten sonra dava açabilir.

0
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

Aynı sıkıntı bende de var 26. 02. 2018 tarihinde hgs kaçak geçiş cezası geldi yaklaşık 1 aydan beri iptal ettirmeye çalışıyorum. Müşteri hizmetleri sistemde yoğunluktan dolayı daha sonra iptal olur diye ifade ediyorlar.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title