Haberler

Yayıncı kuruluş spikeri Seyhan Şaşko'nun 1 yıldır Ersin Düzen ile birlikte olduğu ortaya çıktı

Güncelleme:

Yayıncı kuruluş beIN SPORTS'un güzel spikeri Seyhan Şaşko ile TRT Spor spikeri ve sunucusu Ersin Düzen'in 1 yıldır birlikte olduğu ortaya çıktı. Düzen'in, güzel spikerin evliliğin eşiğinden döndüğü eski sevgilisi Tuncay Şanlı ile aynı programda yer alması dikkatlerden kaçmadı.

Ersin Düzen'in, sunucusu ve yapımcısı olduğu Stadyum programında yorumcu olarak yer alan eski milli futbolcu Tuncay Şanlı'nın eski aşkı spiker ve sunucu Seyhan Şaşko ile aşk yaşadığı ortaya çıktı.

Ersin Düzen, "Evet doğru" diyerek ilişkiyi itiraf etti. İkilinin 1 yıldır birlikte olduğu ve son olarak Viyana'da tatil yaptıkları konuşuluyor.

Yayıncı kuruluş spikeri Seyhan Şaşko'nun 1 yıldır Ersin Düzen ile birlikte olduğu ortaya çıktı

TUNCAY ŞANLI'YLA EVLİLİĞİN EŞİĞİNDEN DÖNDÜLER

Tuncay Şanlı'nın Seyhan Şaşko'dan önceki sevgilisi ve çocuğunun annesi Melis Sayım'ı başarılı spiker ile aldattığı iddia edilmişti.

Eski Fenerbahçeli futbolcu Tuncay Şanlı ve Seyhan Şaşko birliktelik yaşadıkları dönemde evliliğin eşiğinden dönmüştü.

Yayıncı kuruluş spikeri Seyhan Şaşko'nun 1 yıldır Ersin Düzen ile birlikte olduğu ortaya çıktı

Kaynak: Snob Magazin / Spor

Ersin Düzen Viyana Seyhan Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (10)

,.-.,:

cokmu önemli bizene elalemin ne halt ettigi

3
0
yanıtYanıtla
S.S:

EĞER HABER DOĞRUYSA ERSİN DÜZEN İLE TUNCAY ŞANLI PROGRAM YAPIYOR NASIL BİR MİDELERİ VAR

3
0
yanıtYanıtla
ENİS:

KÖRLER SAĞIRLAR, BİRBİRİNİ AĞIRLAR. .

2
0
yanıtYanıtla
İm:

değişik aşk yaşaması değilde yani aynı programdaa bi insan garip olur utanırrr sıkılır istemez hayaa namus dur dur yine çıldırdım mıdenize afiyet ne diyim

2
0
yanıtYanıtla
TRT SAĞOLSUN VE VERGİLERİMİZ:

Ne artısı olduğu bilinmeyen bu tür insanlara dünyalar kadar maaş verenlere bu haber ithaf olunur ve milletimizin dikkatine. . .

1
0
yanıtYanıtla
Sayaç adii:

Bravo

1
0
yanıtYanıtla
karam:

ee bundan bize ne ya

1
0
yanıtYanıtla
aynı cebin adamları:

sorun ne? ikiside aynı şirket çalışanı.

1
0
yanıtYanıtla
murat:

ne var yani bunda herkes artık aldatıyor.

0
1
yanıtYanıtla
ABOOOOO:

BAK SEN ŞU İŞE DEMEK AŞK YAŞIYOR HAA, YOK YOK BİR YANLIŞLIK VAR BU İŞTE, HAYIRRR OLAMAZ. . .

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title