Haberler

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut: Mesut Özil, transferi önümüzdeki günlerde netleşir

Güncelleme:

Aytemiz Alanyaspor maçı sonrası Mesut Özil transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, "Mesut Özil'in adı sosyal medyada çok dolaşıyor, önümüzdeki günlerde netleşir. Şu anda burada olmadığı için bir şey söyleyemem" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erol Bulut, Alanyaspor'u 2-1 mağlup ettikleri maçın sonrasında konuştu.

İyi yolda olduklarını kaydeden Bulut, "Son 3 maçta maksimum puanı aldığımız için mutluyuz. Antep maçının 2. yarısında iyiye gidişatı işaret etmişti, devamı geldi, mutluyuz. Eski takımıma karşı galip gelmek sevindirici, o takım Avrupa Ligi elemesi oynadı, bu sene üzerine koyarak gidiyorlar, tebrik ediyorum. 3 puan almak bizim için önemliydi, doğru yolda devam ediyoruz" ifadelerini kullandı.

Topu Alanyaspor'a verdiklerini kaydeden genç hoca, "Oyunu seyredenler diyecek ki rakibe %70 topu verdiler. Bizim düşüncemiz topu rakibe vermekti, rakibimiz 2 gün fazla dinlenerek maça çıktı, unutmayalım. İlk yarıda rakibe topu verdik, biraz daha önde basabilirdik ama futbolcu psikolojisi ile devreye 1-0 girdik. 2. yarıda daha çok istediğimiz oyun çıktı. Üzüntülü olduğum taraf, yakaladığımız pozisyonları daha iyi değerlendirmeliyiz, çok pozisyon kaçırıyoruz" dedi.

EROL BULUT'TAN MESUT ÖZİL AÇIKLAMASI

Mesut Özil ile ilgili transfer sorusunu da yanıtlayan Erol Bulut, "Mesut Özil'in adı sosyal medyada çok dolaşıyor, önümüzdeki günlerde netleşir. Şu anda burada olmadığı için bir şey söyleyemem" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Fenerbahçe Mesut Özil Erol Bulut Gaziantep Haberler

Bakmadan Geçme

Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE!
500

Yorumlar (2)

ua 34:

EROL BULUT (KARBONAT) K A Ç A C A K!

2
2
yanıtYanıtla
Canmen:

Erol Bulut: Merkel Teyzemiz buna cok kizmis. . .

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title