Haberler

Erol Bedir: "25 Puanın Üzerine Çıkarsak Yeni Hedeflerimiz Olacak"

- Erol Bedir: "25 puanın üzerine çıkarsak yeni hedeflerimiz olacak"İSTANBUL - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, takımının topladığı puanların 25 puanı geçmesi durumunda yeni hedefleri olacağını ifade ederek, "Biz devre arasında hedeflediğimiz 25 puanın üzerine çıkarsak hocamızla...

- Erol Bedir: "25 puanın üzerine çıkarsak yeni hedeflerimiz olacak"

İSTANBUL - Kayserispor Kulübü Başkanı Erol Bedir, takımının topladığı puanların 25 puanı geçmesi durumunda yeni hedefleri olacağını ifade ederek, "Biz devre arasında hedeflediğimiz 25 puanın üzerine çıkarsak hocamızla görüşüp, takıma takviyeler yapıp başka hedefler koymayı düşünüyoruz" şeklinde konuştu.

Kayserispor Başkanı Erol Bedir, İhlas Haber Ajansı muhabirine takımın son durumu hakkında açıklamalarda bulundu. Takımdaki futbolcularının transferlerle ilgili bir teklif almadıklarını ve göndermek istemediklerini belirten Bedir, "Ancak futbol kulüplerinde transfer tabu değildir. Oyuncular alınır da satılır da. Biz devre arasında hedeflediğimiz 25 puanın üzerine çıkarsak hocamızla görüşüp, takıma takviyeler yapıp başka hedefler koymayı düşünüyoruz. Devre arasında veya yeni sezonda oyuncularımıza gelecek teklifler olursa onları da çekinmeden açık yüreklilikle tartışırız ve bizden oyuncu isteyen kulüplerden de futbolcu talep edebiliriz. Sadece bizim üzüldüğümüz konu basın organlarında yer alan bir takım medya mensupları bizim oyuncularımızı bir yerlere yakıştırıyor ve o takımlardaki oynamayan oyuncuları da sanki takas edilecekmiş gibi bize öneriyorlar. Bunlar bir takım uydurma asparagas haberler. Keşke bunu yapmasalar" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Kayserispor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title