Haberler

Erdinç ve Aurelıo Basın Toplantısı Düzenledi

13. Avrupa Şampiyonası Finallerinin Hazırlıklarını Sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nda, Golcü Oyunculardan Mevlüt Erdinç ve Orta Alanın Başarılı İsmi Mehmet Aurelio, Basın Toplantısı Düzenlediler.

13. Avrupa Şampiyonası finallerinin hazırlıklarını sürdüren (A) Milli Futbol Takımı'nda, golcü oyunculardan Mevlüt Erdinç ve orta alanın başarılı ismi Mehmet Aurelio, basın toplantısı düzenlediler.

Nyon kenti yakınlarında bulunan ve millilerin antrenman yaptığı spor merkezinde düzenlenen basın toplantısında konuşan Mevlüt Erdinç, kadroda kalmasının kendisi için sürpriz olduğunu belirterek, ''Almanya'da çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Çok iyi bir ortam vardı. Portekiz maçı için hazırlanıyoruz. Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Bizim için ilk maç çok önemli. Bu maçı alırsak diğer karşılaşmalar kolay olabilir. Çok iyi hazırlanıyoruz ve kendimize güveniyoruz'' dedi.

Milli takımdaki sistemin kendisi için değişik bir durum olduğuna dikkati çeken golcü oyuncu, ''Benim için değişik bir sistem. Sağda da oynadım. Benim için sorun değil. (A) Milli Takım için sağ kanatta seve seve oynarım. Ben sağ kanat oynarsam, Portekiz'e karşı elimden geleni yaparım. Benim için sağ kanatta oynamak zor değil. Çünkü orada da oynamaya alışkınım. Kendime güveniyorum'' dedi.

Basın toplantısına katılan milli takımın başarılı orta alan oyuncusu Mehmet Aurelio ise Almanya'da iyi bir hazırlık kampı geçirdiklerini belirterek, hedeflerinin gruptan çıkmak olduğunu söyledi.

Aurelio, hazırlık maçlarında eksiklerini görme fırsatı bulduklarını dile getirerek, ''Bizim grup, zor bir grup. Ancak bizim takım da çok iyi. Portekiz çok önemli bir futbol ülkesi. Türk Milli Takımı da önemli bir takım. Böyle bir karşılaşmada şansı olduğunu düşünüyorum. Şimdi hedefimiz gruptan çıkmak'' dedi.

Grupta 3 zorlu karşılaşma yapacaklarını vurgulayan Aureilo, sözlerini şöyle sürdürdü:

''Portekiz, Çek Cumhuriyeti ve İsviçre ile 3 zorlu maç yapacağız. Ama bizim hocamız futbolu çok iyi biliyor. Her gün bizimle toplantı yapıyor. Bizim için ilk maç çok önemli. Biz bu maçtan 3 puan alırsak, çok iyi olur. İnşallah bu gruptan çıkacağız.''

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title