Haberler

Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın gündemindeki Balotelli'yi veto etti

Güncelleme:

Fenerbahçe'de önümüzdeki sezondan itibaren sportif direktörlük görevini üstlenecek olan Emre Belözoğlu'nun, menajerler tarafından sarı lacivertli kulübe önerilen Mario Balotelli'yi veto ettiği öğrenildi. Balotelli, Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor.

Menajerler, Brescia'da sorun yaşayan İtalyan forvet Mario Balotelli'yi Fenerbahçe'ye önerdi. 29 yaşındaki yıldızın senelik 3 milyon Euro maaşla 3 yıllık kontrata imza atmaya hazır olduğu mesajı gönderildi.

"ASLA OLMAZ"

Yönetim de bu durumu, yeni sezonda sportif direktörlük görevini üstlenecek olan Emre Belözoğlu'na iletti. Ancak Emre, "Balotelli mi? Asla olmaz" diyerek transfere karşı çıktı.

Emre Belözoğlu, Galatasaray'ın gündemindeki Balotelli'yi veto ettiMario Balotelli

GALATASARAY'IN DA GÜNDEMİNDE

Tecrübeli futbolcunun, her ne kadar çok iyi bir forvet olsa da gittiği her takımda yaşadığı sorunlar nedeniyle İtalyan yıldızı veto ettiği öğrenildi. Emre'nin bu çıkışı sonrası yönetim, bu transferi gündeminden çıkarttı. Mario Balotelli, Galatasaray'ın da gündeminde yer alıyor.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Balotelli Emre Belözoğlu Galatasaray Fenerbahçe Haberler

500

Yorumlar (1)

adınızı yazınız:

fenerbahçe dibi görür işte o zaman. .

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title