Haberler

Elve Mobilya yetkilisi Eyüp Kartal: "Evde çok zaman geçirilmesi mobilya sektörünü canlandırdı"

Güncelleme:

Pandemi döneminde insanların evlerinde daha uzun süre vakit geçirmesinin mobilya sektörünü olumlu etkilediğini belirten Elve Mobilya yetkilisi Eyüp Kartal, "İnsanlar evde uzun süre zaman geçirdikleri ve hatta bir dönem hiç çıkamadıkları için yaşadıkları alanlarda bir yenilik arayışına...

Pandemi döneminde insanların evlerinde daha uzun süre vakit geçirmesinin mobilya sektörünü olumlu etkilediğini belirten Elve Mobilya yetkilisi Eyüp Kartal, "İnsanlar evde uzun süre zaman geçirdikleri ve hatta bir dönem hiç çıkamadıkları için yaşadıkları alanlarda bir yenilik arayışına girdiler" dedi.

Elve Mobilya yetkilisi Eyüp Kartal korona virüs sürecinde mobilya sektörü hakkında değerlendirmelerde bulundu. Virüs salgını ile birlikte bankaların düşük faizli kredi desteği ve evde kalma sürelerinin artmasıyla birlikte sektörde canlanma olduğunu söyleyen Eyüp Kartal, "Bu dönemde özellikle ev dekorasyonu, evde zaman geçirmek için iyi bir oyalanma aracı oldu. Eskiyen mobilyalar değişti, duvarla boyandı, halılar alındı. Pandemi döneminden çoğu kişi evlerini baştan aşağı yenilemiş şekilde çıktı. Ayrıca bu dönemde 3 ay geri ödemesiz, düşük faizli destek kredileri de insanları bu yönde teşvik etti" şeklinde konuştu.

Tasarımda özgünlük önemli

Ayrıca firma olarak yeni sezon tasarımlar hakkında da konuşan Kartal, "Biz her zaman mobilyalarımızı; deneyim, şıklık ve benzersiz tasarım ilkeleriyle tasarlıyoruz. Bu nedenle lüks tasarım arayan müşterilerimize hitap edecek mobilyalar, bu sezonda kataloglarımızda yerini aldı. Tasarımda özgünlüğe son derece değer veriyoruz. Bir mobilyamızı gördüğünüz zaman, eğer bizim konseptimizi biliyorsanız 'işte bu Elve Mobilya' diyebilirsiniz. Çünkü bizim mobilyalarımızı başka bir yerde görme şansınız yok" dedi. "Mobilya sektöründe şu an sanki tek tornadan çıkmış gibi birbirine benzer tasarımlar oldukça fazla. Farklı markaların kataloglarına bakıyoruz ve tasarımların hep birbirine benzediğini görüyoruz. Malzeme kaliteleri ve işçilik elbette ki farklıdır. Örneğin aynı tasarım çalışma masasını 50 bin lirayı bulurken, 150 bin liraya da alabilirsiniz. Burada fark işçilik ve malzeme kalitesi. Ancak bana kalırsa tasarımsal özgünlük de oldukça önemli" şeklinde konuştu. - BURSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Murat Erat Kartal Eyüp Haberler

Bakmadan Geçme

Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 25 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title