Haberler

Yıldız Holding'den Hero'ya Hisse Devri

Yıldız Holding, ortağı Hero AG ile Hero Gıda’daki yüzde 50 hissesinin devrine ilişkin anlaşmayı imzaladı.

Yıldız Holding, ortağı Hero AG ile Hero Gıda'daki yüzde 50 hissesinin devrine ilişkin anlaşmayı imzaladı.

İki ortak arasında varılan anlaşma sonucunda Hero AG bundan sonra Hero Gıda'nın tamamının sahibi olurken, Yıldız Holding de Ülker Bebe bisküvisi markasını devralıyor olacak. Yıldız Holding, gelecek dönemde daha hızlı büyüyen ve belli ölçeğin üzerindeki işlerine yoğunlaşacak.

Son 10 yıldır operasyonlarını başarıyla sürdüren Yıldız Holding - Hero AG ortaklığı, Türkiye'de bebek beslenmesi konusunda önemli gelişmelere imza attı. Hero Gıda, bünyesindeki Ar-Ge ekipleri, kuvvetli ürün pazarlama ve dağıtım çalışmaları ve diğer yatırımları ile bu alandaki fiyat ve kalite dengesinin sağlanmasında büyük rol oynadı. Ankara'da kurulan iki fabrikada üretilen kavanoz ve kaşık mamaları, Türkiye'nin yanı sıra Avrupa ve Ortadoğu ülkelerine de ihraç edildi.

Bundan sonra Hero Gıda, Hero AG çatısı altında aynı kalitede ürünlerini üretmeye devam ederken, ürünlerin dağıtımını Yıldız Holding üstleniyor olacak. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yıldız Holding Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title