Haberler

YEDAŞ, İş Sağlığı ve Güvenliği İçin Aileleri de Hedefliyor

Güncelleme:

Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş. (YEDAŞ), iş sağlığı ve güvenliğini artırmak amacıyla çalışanların aileleriyle daha yakın ilişki kurmayı hedefleyen bir projeye imza attı. Proje, iş sağlığı kültürünün çalışanlarda ve ailelerde farkındalık oluşturmasını amaçlıyor.

İş sağlığı ve güvenliğinin bir yaşam biçimi olması için ailelerin de desteklerini almayı hedeflediklerini söyleyen YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, "Sadece çalışanlarımızın değil, ailelerimizin de iş sağlığı ve güvenliği konusunda katkı sağlayan bireyler olmalarını önemsiyoruz" dedi.

Enerji sektöründe Samsun, Ordu, Çorum, Amasya ve Sinop illerinde hizmet veren Yeşilırmak Elektrik Dağıtım A.Ş.(YEDAŞ), 'iş sağlığı ve güvenliğini(İSG)' artırmak amacıyla özel bir projeye imza attı. Proje, çalışanların aileleri ile daha yakın bir ilişki kurulmasını ve iş sağlığı kültürünün çalışanlarda oluşturulduğu gibi, ailelerde de farkındalık oluşturmasını amaçlıyor.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan YEDAŞ Genel Müdürü Yunus Emre Bilgi, "Bu amaca yönelik olarak, iş sağlığı ve güvenlik birimi ekiplerimiz, yöneticilerimizle birlikte çalışanlarımızı evlerinde ziyaret ederek daha yakın bir ilişki kuruyor. Bu ziyaretler sırasında ailelerimiz ile tanışıyor, iş sağlığı ve güvenliği hakkında bilgi veriyor ve bu konuda aileleri de sürece dahil ediyoruz" diye konuştu.

'Sıfır iş kazası' hedefi

Kurum olarak 'sıfır iş kazası' hedeflerine tüm paydaşlarla birlikte emin adımlarla yürüdüklerini ifade eden Bilgi, "Her durumda çalışanımızla birlikte olduğumuzu onlara hissettirmek istiyoruz. Bazen sahada çalışma esnasında, bazen vardiya sonrası mangal başında bazen de kahvaltıda bir araya geliyoruz" şeklinde konuştu.

"Aileler de katkı sağlamalı"

İSG'nin bir yaşam biçimi olması için ailelerin de desteklerini almayı hedeflediklerini söyleyen Genel Müdür Yunus Emre Bilgi, "YEDAŞ olarak, sadece çalışanlarımızın değil, ailelerimizin de iş sağlığı ve güvenliği konusunda katkı sağlayan bireyler olmalarını önemsiyoruz. Bu başarının sağlanması, çalışanlarımızın aileleri ile iş birliği içinde olmamıza dayanmaktadır" ifadelerini kullandı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yedaş Enerji Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Hititler Türk mü? Hititler günümüzde hangi devlet, millet? 1 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title