Haberler

Volkswagen, Passat sedanı Türkiye pazarından çekti! Artık satılmayacak

Güncelleme:

Alman otomotiv devi Volkswagen, Passat sedanın Avrupa'daki üretim ve satışını sona erdirdi. Türkiye için de geçerli olan karar sonrası, söz konusu model satış listelerinden kaldırıldı. Böylece Türkiye'de en çok satılan araçlardan bir tanesi olan Passat sedanın satışı durduruldu.

Ford, 2023 yılında Fiesta'nın üretiminin durdurulacağını duyurmuştu. Ford'un ardından bir benzer haberde Alman otomotiv devi Volkswagen'den geldi. Volkswagen, Passat sedanın Avrupa'daki üretimini ve satışını sona erdirdi.

TÜRKİYE PAZARINDAN ÇEKTİ

Söz konusu karar Türkiye için de geçerli olacak. Wolkswagen, kararla birlikte Passat'ın sedan modelini Türkiye pazarından çekti. Markanın listesinde sadece station paketlerin satışta olduğu görüldü.

2 MODELİ SATIŞA SUNULACAK

Passat, Avrupa'da olduğu gibi bir süre daha station wagon gövde tipindeki Passat Variant ve Passat Alltrack versiyonlarıyla satılmaya devam edecek.

YERİNİ ELEKTRİKLİ ARAÇLARLA DOLDURACAK

Passat sedanın Avrupa'daki üretimini ve satışını sona erdiren Volkswagen,Emden fabrikasında Passat'tan boşalan yeri, elektrikli crossover ID4 ve elektrikli sedan Aero ile doldurmayı planlıyor.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

Volkswagen Passat Ekonomi Güncel Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680 Barcelona Real Sociedad maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Barcelona R.Sociedad maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Barcelona Real Sociedad maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona R.Sociedad maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Aston Villa Liverpool maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! A.Villa Liverpool maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Barcelona Real Sociedad maçı CANLI izle! 13 Mayıs Barcelona R.Sociedad maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Aston Villa Liverpool maçı CANLI izle! 13 Mayıs A.Villa Liverpool maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Burcu Biricik hamile mi, bebeğinin cinsiyeti ne? Galatasaray Fenerbahçe maç biletleri ne zaman satışa çıkacak, biletler bitti mi? Jose Mourinho Fenerbahçe teknik direktörü mü olacak? Engelliler haftası sözleri ve mesajları! 10-16 Mayıs engelliler haftası mesajları! Engelliler haftası ne zaman, bu hafta mı? Soma davası nedir? Soma'da ne oldu, maden kazasında kaç kişi hayatını kaybetti? İnstagram çöktü mü? İnstagram neden açılmıyor? 13 Mayıs İnstagram'da sorun mu var, neden yüklenmiyor? Mahmut Uslu kimdir? Mahmut Uslu zengin mi, serveti ne kadar? Ferit Şahenk kimdir? Ferit Şahenk zengin mi, serveti ne kadar? Aziz Yıldırım'ın basın toplantısı ne zaman, saat kaçta? Aziz Yıldırım ne zaman basın açıklaması yapacak?
Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

500

Yorumlar (2)

haksız mıyım:

binenler düşünsün

29
4
yanıtYanıtla
bekir yapici:

zaten avrupada pahali ve pek tutulmadi ayrica emisyon sahtekarligi volkswagen imajina cok zarar verdi eski güvenirligini kaybetti ayrica avrupali zaten bir cok otomobil markasini cinlilerin aldigini ve avrupa disinda yapildigini biliyor ve artik isime para vermek istemiyor.

7
4
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title