Haberler

Tutso'nun Dev Projesi Hayata Geçiyor

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Şubat ayında hazırlanarak Zafer Kalkınma Ajansı’na sunulan Enerji Güneştir Projesi, Ajans’ın 30.04.2014 tarih ve 2014-04 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında kabul edilerek desteklenmeye hak kazandı.

Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası tarafından Şubat ayında hazırlanarak Zafer Kalkınma Ajansı'na sunulan Enerji Güneştir Projesi, Ajans'ın 30.04.2014 tarih ve 2014-04 sayılı Yönetim Kurulu Toplantısında kabul edilerek desteklenmeye hak kazandı.

Proje dahilinde Oda hizmet binasının enerji ihtiyacı güneşten elde edilecek, bu sayede hem yüksek teknoloji kullanılacak hem de ülke ekonomisine katkı sağlanacak. Toplam 313.068,00 TL maliyeti olan projenin yüzde 50'si Zafer Kalkınma Ajansı tarafından desteklenecektir. Konuyla ilgili açıklama yapan TUTSO Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Aydın, Enerji Güneştir Projesi'nin desteklenmeye hak kazanmasından dolayı son derece mutlu olduğunu ifade etti. Aydın, enerji verimliliği ve alternatif enerji kaynakları konusunda bölgede farkındalık oluşturacak bir projeyi hayata geçirmek için önümüzdeki haftalarda ajansla destek sözleşmesi imzalanacağını söyledi.

Faruk Aydın, Odanın projesi ile beraber aynı dönemde başlayan Rekabetçi Kobi Mali Destek Programında Oda üyesi 2 firma asil, 1 firma yedek listede projelerini ajansa kabul ettirdiklerini belirterek sözlerini şöyle tamamladı: "Asil listede yer alan Ege Redüktör Makina San. ve Tic. Ltd. Şti. ile Yakamoz Sirke Fermantasyon Ürünleri Gıda Taşımacılık San. ve Tic. Ltd. Şti. ve yedek listede yer alan Azim-Tav Makine Hayvancılık Gıda İnşaat Nakliye San. ve Tic. Ltd. şirketlerini tebrik ediyorum. Turgutlu Ticaret ve Sanayi Odası olarak ilçemizde oluşan proje kültürünün daha yaygın hale gelmesi için çalışmaya devam edeceğiz. Bölgemizin kalkınmasında en önemli aktörlerden biri olan Zafer Kalkınma Ajansı ve yetkililerine teşekkür ederim." - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Faruk Aydın Turgutlu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title