Haberler

Türk Enerji-Sen Heyeti Soma'yı Ziyaret Etti

Güncelleme:

Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demir ve heyeti, Manisa'nın Soma ilçesini ziyaret etti. Heyet, memurların sorunları ve çözümleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Türk Enerji-Sen Genel Başkanı Şuayip Deniz Demir, Genel Başkan Yardımcısı Ahmet Çağlaroğlu, Ege Şube Başkanı Recep Çakmak'tan oluşan heyet, Manisa'nın Soma ilçesini ziyaret etti. Türk Enerji-Sen heyetini, Ege Şube Başkan Yardımcısı Bayram Başbay, Soma İlçe Temsilcisi Mehmet Ali Çakmak ve işyeri sendika temsilcileri karşıladı.

ELİ İşletme Müdürü Ali Ulu'yu ziyaret eden Demir, ELİ konferans salonunda memurlarla bir araya gelerek memurların ve memur emeklilerinin sorunları ve çözümleri hakkında detaylı bilgilendirmelerde bulundu.

Çalışanların talep ve görüşlerini dinleyerek not alan Demir, Kamu-Sen'in sendikacılıkta 32 yıllık tecrübesine ve donanımına atıfta bulunarak bir sonraki toplu sözleşme masasında yetkili sendikacılığın nasıl yapılacağını göstermek için memurları Kamu-Sen'e üye olmaya davet etti.

Üyelerin sorunlarının çözümü ve haklı taleplerinin neticelenmesi için her zaman samimiyetle ve gayretle yanlarında olduklarını, sözde değil özde sendikacılık yaptıklarını ifade eden Demir, her zaman hakkın ve hakkaniyetin savunucusu olduklarını; memurlara, üyelik için görülen bir sayı gözüyle değil, hangi ünvan ve mevkide olursa olsun devleti temsil eden vazife ehli olarak değer verildiğini bu bakış açısıyla yaklaşılan bir sendikacılık anlayışına sahip olduklarını, özellikle Türk Enerji-Sen üyelerine karşı yapılacak herhangi bir haksız davranış ve baskı karşısında, genel merkez olarak sorumlular hakkında hem idari merciiler yoluyla hem de adli yönden konunun bizzat müdahili olacaklarının altını çizdi.

Genel Başkan Demir; toplantıya katılım sağlayan çalışanlara, kurum amirlerine ve programda katkısı geçen herkese teşekkür ederek Soma ziyaretini tamamladı. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Manisa Memur Soma Ekonomi Güncel Haberler

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İran Cumhurbaşkanı Reisi'yi taşıyan helikopter kaza geçirdi! Ekipler bölgeye ulaşmaya çalışıyor

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

İbrahim Cumhurbaşkanı Reisi'nin helikopter kazasından önceki son sözleri oldukça manidar

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Başrolde yine aynı isim var! Galatasaray ve Fenerbahçe oyuncuları arasında kavga çıktı

Bakmadan Geçme

Galatasaray Fenerbahçe maçı CANLI izle! (HD) 19 Mayıs Galatasaray Fenerbahçe maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Galatasaray Fenerbahçe maçı öncesi kavga mı çıktı, kimle kim kavga etti? İlk 11 belli oldu! İşte Galatasaray Fenerbahçe maçı 11'leri! Galatasaray Fenerbahçe seyirci sayısı kaç? Galatasaray Fenerbahçe tribünlerinde kaç kişi var, kaç bilet satıldı? Bein Sports CANLI izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Galatasaray Fenerbahçe maçını şifresiz veren kanallar! Galatasaray Fenerbahçe maçı nereden izlenir? Cengiz Ünder neden yok, sakat mı? Galatasaray maçında Cengiz Ünder yok mu, yedeklerde mi, niye yok? İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi kimdir? İran Cumhurbaşkanı öldü mü, sağlık durumu nasıl? Kongo'da darbe mi oluyor? SON DURUM! Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nde neler oluyor, darbe mi oldu? Galatasaray Fenerbahçe maç kadrosu ilk 11'i! (BELLİ OLDU) Galatasaray Fenerbahçe ilk 11'lerde kimler var? Galatasaray Fenerbahçe maçı saat kaçta? Derbi saat 19.00'da mı 20.00'de mi? CANLI maç izle! (GALATASARAY-FENERBAHÇE) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 19 Mayıs günün maçları nereden izlenir? 19-20 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? 19-20 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Mourinho Beşiktaş'a mı geliyor? Jose Mourinho Beşiktaş ile anlaştı mı, teknik direktör olacak mı?
Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

Polis olmasa kim bilir neler olurdu! Derbi öncesi Galatasaraylı taraftarlardan Fenerbahçeli kadına tepki

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title