Haberler

Trimbox İstanbul Tanıtımını Gerçekleştirdi

Yurttaş Holding Trimbox markasını, İstanbul şubesini ve medya sektörüne girişini gerçekleştirdiği basın toplantısıyla tanıttı.

Kuruluşunun 10'uncu yılına ulaşan Yurttaş Holding Trimbox markasını, İstanbul şubesini ve medya sektörüne girişini gerçekleştirdiği basın toplantısıyla tanıttı. Holding başarısını sinema ve dizi dünyasına taşıyor. 20 reklam filmi, uzun metraj film ve dizi projeleriyle sektörün iddialı şirketlerinden olmayı hedefliyor. Yoğun katılımla gerçekleştirilen basın toplantısına Yurttaş Holding CEO'su Evren Yurttaş, Parla Şenol, Fatoş Seğmen, Ünal Zorer, Atılay Uluışık, Sevda Dalgıç, Ahmet Sarsılmaz ve Bora Gencer gibi ünlüler de katıldı. Evren Yurttaş'ın minik kızı sahneye çıkarak Fatoş Seğmen'den mikrofonu aldı. Sahneden inmek istemeyen minik Nadide Yaren, solonda kahkahalara yol açtı.

Evren Yurttaş, yaptığı konuşmada, "Şimdiye kadar üretiminin haricinde hedeflerinin 7 milyon 600 bin adet daha satış hedefleyen şirketimiz, bir hisse bir milyon olacak. İş dünyasındaki hızlı yükselişimizin mutluluğu dışında artık sinema ve dizi sektöründe varız. Reklamfobia adında yeni bir şirket kurduk ve 23 Mart'ta 'Selahattin Dınlamaz' ismiyle yeni bir sinema filminin çekimlerine başlayacağız. Filmin adını da çok düşündük ve sonunda Selahattin Dınlamaz olmasına karar verdik" dedi.

Evren Yurttaş, kendini canlandıracak oyuncu olarak da binlerce aday arasından Selahattin Taşdöğen'e karar verdiklerini söyledi.

Yıldırım düşmesi, trafo patlaması, elektrik voltaj dalgalanmaları ve özellikle konutlar ile işyerleri içinde oluşan voltaj darbelerinin elektrik tesisatında ve cihazlarda yol açtığı hasarları engellemek üzere geliştirilen Trimbox, 2014 yılında Bursa Ticaret ve Sanayi Odası tarafından ilk kez verilen 'Bursa'nın Mucidi' ödülü almıştı. Ayrıca, cihaz elektrik şebekelerinde sıkça yaşanmakta olan aşırı gerilimleri 10 nanosaniyelik bir süredeki tepki hızı ile engelleyerek, evlerde, iş yerlerinde, fabrikalarda kısacası elektriğin olduğu her yerde elektrik-elektronik cihazları korumakta ve buna bağlı yangın riskini engellediği kaydedildi. Gerilim sönümleyici olan Trimbox, Elektrik İç Tesisleri Proje Hazırlama Yönetmeliğiyle de kullanımı zorunlu durumda. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Yurttaş Holding Evren Yurttaş İstanbul Trimbox Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title