Haberler

Son dakika: TOGG, yerli otomobilin yeni logosunu paylaştı

Güncelleme:

Son dakika: Sosyal medya hesabından "14.30'da buluşalım" tweeti atan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu, merakla beklenen paylaşımını yaptı. TOGG paylaşımında yerli otomobilin yeni logosunu servis etti.

Tüm Türkiye'nin heyecanla beklediği yerli otomobilde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) bugün bir paylaşım yapmış ve "14.30'da buluşalım" ifadelerini kullanmıştı. Saatin 14.30'u göstermesiyle TOGG'un sosyal medya hesabından merakla beklenen yeni paylaşım geldi.

YERLİ OTOMOBİLİN YENİ LOGOSU PAYLAŞILDI

"Akıl kalp, insan teknoloji, doğu batı, birlik çokluk ve bilim sanat" kelimelerinin kullanıldığı paylaşımda, "Doğu ile Batı'nın buluşma, bugün ve geleceğin kesişme noktası." ifadeleriyle yerli otomobilin yeni logosu servis edildi.

Yerli otomobilin yeni logosu şöyle:

Son Dakika: TOGG, yerli otomobilin logosunu paylaştı

2022 SONUNDA SERİ ÜRETİME GEÇİLECEK

Yerli otomobilde 2022 sonunda seri üretime geçilmesi bekleniyor. TOGG CEO'su Gürcan Karakaş, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, "Önümüzdeki senenin ortasına kadar da ekipmanları tamamlandıktan sonra geriye istasyon ve hat bazında aracımızın üretime hazırlanması kalıyor. Burada da planladığımız gibi ilerliyoruz. Gelecek senenin sonuna doğru seri üretime başlarız." demişti.

Mesut Şahin
Haberler.com - Ekonomi

yerli oto Haberler Son Dakika

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Evler boşaltıldı, silahlı güvenlikler ayrıldı! FETÖ çiftliğinden gelen görüntüler, Gülen'in kaçırıldığı iddialarını doğruladı

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Özel, Erdoğan'a emekliler için formül sundu: Ben olsam o parayı onlara verirdim

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

Aziz Yıldırım'a büyük çalım! Ali Koç, Jose Mourinho ile anlaşma sağladı

500

Yorumlar (20)

vatandaş rıza:

o araba üretime gecemeyecek hiz bir zaman sadece 50 100 adet göstermelik yapılacak secimlerde trışkadan gtöstermek icin

80
105
yanıtYanıtla
by nokta :

adamların kurduğu fabrika kaç dönüm arazi üzerine milyonlarca lira masraf yapıp sonra senin dediğin gibi 50-100 araba için göstermelik öylemi? ne içiyorsan banada gönder

yanıt33
yanıt25
Uğur Öztürk:

Siz bu beyinle nasıl yaşıyorsunuz çok merak ediyorum doğrusu siz bu ülkenin vatandaşı değilsiniz kardeşim siz Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olamazsınız ülkenin menfaatine olan herşeye karşı çıkmak nedir ya siz neyi savunuyorsunuz kimin çanağını tutuyorsunuz???

yanıt14
yanıt18
Haydar :

He He.. Chp 34 yil Amerika ve Avrupanin sözünden cikmadi, ülkeyi mahvetti

yanıt12
yanıt12
cactus cacar:

by nokta: arazi 4000 dönüm KDV ve Gümrük vergisi alınmayacak. 0 vergi indirimi; 0 yatırıma katkı oranı uygulanacak. Yani hiç vergi alınmayacak. 10 yıl süresince gelir vergisi stopaj desteği uygulanacak; Projede 300 nitelikli personel ücretlerinin 360 milyon lirası Bütçeden ödenecek. 31 Aralık 2027 tarihine değin kullanılacak yatırım kredilerinin %80’i de bütçeden ödenecek. Yani adamlar 0 yatırım yaptılar. Gelsin paracıklar oldu .

yanıt3
yanıt6
isim soyisim:

Bizim düşmana ihtiyacımız yok, kendi içimizdekiler zaten hallediyor.

yanıt3
yanıt5
Çınar Saraç:

Hep dış güçlerin suçu yoksa bu arabayı 70 bin TL ye alırdık dimi , merak etmeyin dizim gibiler bisiklete bile binmeyi hak etmiyor , sandık başında cevabını vereceğiz , hükümet istifa

51
48
yanıtYanıtla
AÇANAY BİLGİSAYAR:

ilk okulda yarışma yapsaydınız bundan daha iyi logolar çıkardı

33
8
yanıtYanıtla
özgür :

BU GİDİŞLE BİZ ALAMAYIZ DA BULGARLARIN ALACAĞI KESİN

33
4
yanıtYanıtla
Davut Pancar:

Logo olmamış navigasyon çubuğu gibi.Tarihi bir çok simgemiz var onlardan biri olsa bundan iyiymiş

23
3
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title