Haberler

Galatasaray'ın eski Başkanı Ünal Aysal'ın şirketi konkordato ilan etti

Güncelleme:

Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'ın şirketi Unit'in yüzde 60 payla ortak olduğu Yeni Elektrik Üretim A.Ş. konkordato ilan etti.

Unit - Ansaldo ortaklığı Yeni Elektrik Üretim AŞ konkordato ilan etti. Yeni Elektrik'in Gebze'de 850 megavatlık elektrik üretim santrali bulunuyor. Habertürk'te yer alan habere göre, Unit - Ansaldo ortaklığında Galatasaray eski Başkanı Ünal Aysal'ın şirketi Unit'in payı ise yüzde 60.

Konuya yakın kaynaklar bankalarla yapılan borç yapılandırma görüşmelerinin sonuçsuz kalmasıyla firmanın konkordato ilan ettiğini belirtti.

Son Dakika: Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın şirketi konkordato ilan etti

2007 YILINDA KURULMUŞTU

Yeni Elektrik, 2007 yılında kurulmuş ve 2008 yılında üretim lisansını alarak Kocaeli Dilovası İMES Organize Sanayi Bölgesi içerisinde üretim tesisi kurma hakkı kazanmıştı.

Son Dakika: Galatasaray'ın eski başkanı Ünal Aysal'ın şirketi konkordato ilan etti

2013 YILINDA FAALİYETE GEÇMİŞTİ

Unit - Ansaldo ortaklığı olan şirketin 865 MW'e kurulu güçteki doğal gaz kombine çevrim santralinin inşaatı 2013 yılında tamamlanarak faaliyete geçmişti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Galatasaray Ünal Aysal Gebze Haberler

500

Yorumlar (20)

GÜLLÜ OĞLU:

6S bu , tuttuğunu öper vallahi . Hüüüüüp sömürür , yek ekmeğe muhtaç bırakır

6
10
yanıtYanıtla
dikkat et:

Sen yakalanırsan seni daha fena öperler 7 kişiyle 0-7 fb

yanıt3
yanıt0
YERSEN:

Elektrik üretim şirketi yani müşterisi hazır devlet üretim maliyeti belli sattığı para belli müşteri sıkıntısı çekmeyen bi şirket nasıl iflas edebilir. sadece bu şirkette değil şirketlerin yüzde 90ı her sene zarar açıklıyor zarar eden bi adam niye iş yapar? göz göre göre vergiden kaçırıyorlar göz göre göre hırsızlık yapıyorlar

11
1
yanıtYanıtla
Yigitbey:

Arkadaşım bilmeden konuşuyorsun. 25 yIldır elktrik üretim sektöründe olan biri olarak diyorumki. son 5 yıldır tüm doğalgaz elektrik üretim santralleri elektrik tüketimi olmadığı ve yüksek gaz fiyatları sebebiyle zarar ediyor.

yanıt3
yanıt3
M.B:

3 tarafı su ile kaplı ülkemizde doğal gazla üretim nasıl zarar etmişler ki .

yanıt1
yanıt0
GECELERİN YARGICI:

ÇİLEKLER OLANA KADAR KALSAYDIN BARİİİİİİİ

9
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

hükümetttttt nerdesin kurtarrrrrr ağaoğlunu kurtardın yaaaaa haaahaaaahaaaaa

7
3
yanıtYanıtla
yasin öz:

hırsızlar paraları kaçırmak için konkordato çekiyorlar. . ne büyük devletiz hain okadar çokki . . . hala büyüyoruz

7
1
yanıtYanıtla
patoz:

A. Demek ki elektriği yeterince pahalı satamıyor ki, maliyeti kurtarmayıp zarar ediyor. B. Kazandığı parayı başka kanallara aktarıp zarar gösteriyor. C. Banka kredisi ile dönen bir şirket, paranın maliyeti yükselince zarar ediyor. D. Hepsi

8
0
yanıtYanıtla
yorumcu:

hani enflasyon tek haneye düştü ekonomi uçmaya başladı diyorlardı ne oldu? bu haberde de olduğu gibiherkes ekonominin uçurumdan düşüp dibe çarptığını yaşayarak görüyor zaten

5
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title