Haberler

Son Dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sonra Bakan Bilgin de temmuzu işaret etti: Çalışanların yüzünü güldüreceğiz

Güncelleme:

Son dakika! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki yeni düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız" ifadelerini kullanmasının ardından bir açıklama da Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin'den geldi. Bilgin, " Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi gerçekleştireceğiz." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün "İhracatın Şampiyonları Ödül Töreni"nde yaptığı konuşmada, "Temmuz ayında enflasyon farklarıyla, ocak ayında ücretlerdeki düzenlemelerle milletimizin her kesimini daha da rahatlatacağız. Enflasyonun geçtiğimiz aralık ve ocak gerçekleşmeleriyle sırtımızdan kurtulacağımız 2023 şubat, mart aylarından itibaren artık bu sorunları da önemli ölçüde geride bırakmış olacağız" dedi.

"ÇALIŞANLARI ENFLASYONA EZDİRMEYECEĞİZ"

Bugün de Çalışma Bakanı Vedat Bilgin'den konuya ilişkin bir açıklama geldi. Temmuz ayında yapılacak düzenlemenin sinyalini veren Bilgin, "Enflasyona karşı çalışanları korumak bizim vazifemiz. Biz emeği, çalışanları enflasyona ezdirmeyeceğiz. Önümüzde Temmuz dönemi var. Temmuz ayında bütün çalışanların yüzünü güldürecek bir düzenlemeyi de Türkiye gerçekleştirecek durumdadır." ifadelerini kullandı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Çalışma Bakanlığı Vedat Bilgin Zam Haberler Son Dakika

Bakmadan Geçme

Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (43)

mehmet can:

şuan burada konuşanlar bu söylenenler yapıldıktan sonra utanacak mı? YOK! chp zihniyeti utanmaz. AKP söyleyipte yapmadığı şey yok. Boş vaatleri chp verir.

46
332
yanıtYanıtla
Gizem Çığrı:

Suriyeli irakli afganistanli multecilere hizmet etmek istemiyoruz biz calisiyoruz onlar yiyor geziyor bide ustune bizden zenginler

232
130
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Saçmalıyorusnuz... Zengin olanları ülkesinde ki parasını getirip iş ticaret yapanlar. Sen bugün Amerika ya paranla gitsen sende yatırım yapıp aynı şekilde yaşama ikamewt izni veriliyor.

yanıt39
yanıt158
Mehmet Vatandaş:

eğri oturan arkadaş burada senin her gün saçmalarını okuyoruz izin ver de arada bizim o kadarcık hakkımız olsun:)

yanıt8
yanıt0
Yunus N N:

Bak gülüyorum şuan

169
9
yanıtYanıtla
Mehmet Vatandaş:

e bebeğim e eee:) Yahu eziliyoruz zaten nasıl ezdirmeyeceksiniz !!!

168
3
yanıtYanıtla
Murat Çamur:

önce bir içeriyi halledin hdp vekili polisi dövüyor kaldırın şu dokunulmazlığı ondan sonra atina yunan pisliği temizleyin yetkililer.

33
136
yanıtYanıtla
Samet Can:

Hdp kapatilsa enflasyon dusermi şaha kalkarmi ülke

yanıt36
yanıt9
ÖZGÜR KARDEŞ:

BENCE BOŞUNA KAYNAK TÜKETMEYE GEREK YOK, GEÇTİĞİMİZ AYLARCA BOLCA ZAM ALDILAR ZATEN. KAYNAKLAR ÜLKEMİZİ KALKINDIRACAK PROJELERDE KULLANILMALI. TOGG, YENİ KÖPRÜLER, YOLLAR... HA KEZA KANAL İSTANBUL PROJEMİZ. BİR AN ÖNCE HAYATA GEÇMESİ GEREKEN BİR PUROJE. HEDEF 2023

24
124
yanıtYanıtla
corci:

memura, çalışana zam yapılmazsa senin gibiler beton yemeğe başlar yakında..Bir de Puroje ne la

yanıt52
yanıt25
Tüm 43 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title