Haberler

Son Dakika: Araç sahipleri dikkat! LPG otogaza zam geldi

Güncelleme:

Son dakika: Son dönemde artan petrol fiyatları, akaryakıt fiyatlarına zam olarak yansıdı. Gece yarısından itibaren LPG otogaza 40 kuruş zam geldi. LPG'nin litre fiyatı Ankara'da ortalama 9,48 liradan 9,88 liraya, İstanbul'da ortalama 9,27 liradan 9,67 liraya ve İzmir'de 9,21 liradan 9,61 liraya yükseldi.

Artan petrol fiyatlarının ardından LPG otogaza da zam geldi. Buna göre; LPG otogazın litre fiyatına geceden itibaren 40 kuruş zam yapıldı.

EPGİS, Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "04/02/2022 tarihinden itibaren geçerli olmak üzere; LPG otogazda 40 KRŞ/LT pompa satış fiyatlarına yansıyacak şekilde artış olmuştur." ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: Araç sahipleri dikkat! LPG oto gaza zam geldi

LPG FİYATLARI NE KADAR OLDU?

LPG'nin litre fiyatı Ankara'da ortalama 9,48 liradan 9,88 liraya, İstanbul'da ortalama 9,27 liradan 9,67 liraya ve İzmir'de 9,21 liradan 9,61 liraya yükseldi.

AKARYAKIT FİYATLARININ HESAPLANMASI

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor. Türkiye'de LPG ürün fiyatlaması ise Cezayir'de bulunan Sonatrach piyasa fiyatları takip edilerek yapılıyor.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Lpg Haberler Son Dakika

500

Yorumlar (15)

Serdar Sekman:

ülkenin geldiği son durum bu Dünyada ham petrol fiyatları ve gaz fiyatları düşerken bizde sürekli yükseliyor Takım tutar gibi parti tutmaktan vazgeçin.

5
0
yanıtYanıtla
sami selcuk:

Araba kullanan biri olarak akaryakıt zammını destekliyorum daha da fazla zam yapsınlar. bu araba bolluğu da nedir kardeşim karı koca araba ayrı araba kullanmakta nedir... iyi oluyor bu zamlar

0
2
yanıtYanıtla
Fakır:

az 50 tl yapsınlar

2
0
yanıtYanıtla
Selin kibar:

LPG nin hiç bir farkı kalmadı

2
0
yanıtYanıtla
Murat Vatansever:

Yazık! Daha zamli maaşları almadik!

2
0
yanıtYanıtla
Nihat özcan:

Ortalama 20 TL yapın tüm yakıtları hergun sizde uğraşmayın bizde ugrasmayalim

1
0
yanıtYanıtla
Şevket Öztürk:

Nereye kadar bu zamlar Yetkililer Niye mudahale etmiyor

1
0
yanıtYanıtla
Muhittin :

Artik aliskanlik oldu dolar artmasada artiyor.Insallah elinizde patlar

1
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Lanet olsun başka birşey demiyorum kur artarken arttı inince inmedi şuan çıkmıyor ama ne hikmet se LPG motorin ve benzine hafta demeden zam geliyor bune böyle kardeşim memura emekliye asgari ücretliye verdiğin zamlar daha maaş çekmeden eridi bitti

1
0
yanıtYanıtla
Hasan tezbasan:

ver mehteri çal kavalı

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 15 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title