Haberler

Ronaldo'dan Avrupa Şampiyonası sponsoruna darbe! Bir hareketi 4 milyar dolar kaybettirdi

Güncelleme:

Dünyaca ünlü futbolcu Cristiano Ronaldo, Portekiz ile Macaristan maçı öncesi düzenlenen basın toplantısında önünde duran Coca-Cola'yı kamera açısından çıkararak köşede duran suyu önüne çekti. Suyu göstererek "Size yeter" diyen Ronaldo bu davranışıyla turnuvanın sponsorlardan biri olan Coca-Cola'ya 4 milyar dolar değer kaybettirdi.

Ronaldo, Avrupa Şampiyonası'ndaki basın toplantılarında ürün yerleştirme yöntemiyle masalarda bulundurulan Coca-Cola şişelerinin yanında konuşmayı reddetti. Juventus'un yıldızı Coca-Cola şişelerini kaldırırken, elindeki suyu göstererek "Bu size yeter" dedi. Coca Cola'nın ise turnuvanın sponsorlarından olduğu anlaşıldı.

HİSSELERİ 55.22 DOLARA DÜŞTÜ

Ronaldo'nun hareketi sosyal medyada gündem olurken, İspanyol Marca gazetesi, Coca Cola'nın hisselerinin de 56.10'dan 55.22 dolara düştüğünü bildirdi.

Böylelikle şirketin 242 milyar dolarlık hisseleri, 238 milyar dolara gerileyerek 4 milyar dolarlık bir değer kaybına uğradı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Cristiano Ronaldo Coca Cola Spor Ekonomi Haberler

500

Yorumlar (26)

Ay kural:

Şanslısınız artık Türkiye ligine gelir. Coca Cola Avrupa'daki liglerin baş sponsoru. Bu zararı Ronaldo'dan misliyle çıkarır. Bence yaptığı ukalalık yüzünden firmadan özür dilemelidir. Yoksa firma acısını çıkartır.

11
430
yanıtYanıtla
Devran Güzel:

Adam her türlü misli düşünerek yapmıştır zaten ay kural. Bu hareketi yapıyorsa gözünde, ondan gelecek şan ve şöhrete ihtiyacının olmadığını gösterir. Bu ukalalık değil, devletlerin bile cüret edemeği cesarettir.

yanıt270
yanıt5
Doğrucu Davud:

Senin temsil ettiğin zihniyet kurtuluş savaşında İngilizlere yataklık etti İngiliz himayesini destekledi. İngilizlerden korktuğu için Atatürk'ü düşman ilan etti. Zavallısın

yanıt47
yanıt19
Aykut Kalanoğlu:

Ronaldo'nun ünlülüğü zenginliği o sponsor şirketler sayesinde değil mi? Ronaldo'nun şahsi zenginliğini nelere sahip olduğunu bilen varmı ? nasıl sahip oldu o kadar zenginliğe sadece futbol yeteneyi sayesinde mi ? yoksa bu sponsor şirketler sayesinde mi ? demek istiyor ki ben sizlerin sayesinde köşeyi döndüm kusura bakmayın artık size ihtiyacım kalmadı ! bizim ülkede de bir zaman birileri dünya kadar parasını ödeyip kola almışlar sokaklara döküyorlardı show yapıyorlar dı tıpkı Ronaldo gibi !

16
379
yanıtYanıtla
Furkan Beşen:

Bu millet neden doğruları kabul etmiyor

yanıt67
yanıt1
Tayyar Gunes:

Şekerli zehirli kurşunlu suyu eleştirmiş bunun neresinde show var.

yanıt96
yanıt1
Bilal Ocal:

Bilip bilmeden konuşuyorsun cahillik böyle bir şey işte Ronaldo kola, cips, alkol reklamı gibi reklamlarda hiç oynamadı gelen teklifleri de reddetti

yanıt90
yanıt6
Hüseyin YILDIZ:

Güya bişey saçmaladın ne dediğini kendin bile anlamadığına eminim embesil

yanıt11
yanıt0
Ekrem ÇELİK:

Müslümanlara zulm edildiği için.

261
18
yanıtYanıtla
Bilal Erdogan:

Ne pele ne maradona ne messi dünya tarihinin en büyük futbolcusu kesinlikle Ronaldo, kişiliğide futbolcuğu kadar mükeemmel.

259
15
yanıtYanıtla
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title