Haberler

Rekabet Kurulu bazı devralma işlemlerini onayladı

Güncelleme:

Rekabet Kurulu, bazı sektörlere ilişkin devralma başvurularını karara bağladı.

Rekabet Kurulu, bazı sektörlere ilişkin devralma başvurularını karara bağladı.

Rekabet Kurumunun internet sitesinde yer alan duyurulara göre, Kurul, SUEZ Recycling and Recovery UK Group Holdings LTD'nin ortak kontrolünün Suez SA. aracılığıyla Global Infrastructure Management, LLC tarafından yönetilen özel fonlar ve Meridiam SAS tarafından devralınması işlemine izin verdi.

HL Net Yönetim Danışmanlığı Ltd. Şti'nin, Tasfiye Halinde Toll Global Forwarding Turkey Nakliyat AŞ'yi devralması işleminin izne tabi olmadığı yönünde karar alındı.

Olin Corporation ve Mitsui & Co, LTD tarafından Blue Water Alliance unvanlı tam işlevsel bir ortak girişim kurulması işlemi onaylandı.

La Financière Atalian SAS'nin kontrolünün Clayton, Dubilier & Rice Fund XI, LP., ve Clayton, Dubilier&Rice Fund XI LP. ile ortak kontrol altında bulunan diğer şirketler tarafından dolaylı olarak devralınması işlemine izin verildi.

Emükellef Teknoloji AŞ'nin tek kontrolünün Turkish Private Equity Fund III tarafından dolaylı olarak kontrol edilen Mikro Yazılımevi Yazılım Hizmetleri Bilgisayar San. ve Tic. AŞ tarafından devralınması işlemine onay verildi.

Barikat İnternet Güvenliği Bilişim Ticaret AŞ'nin ortak kontrolünün Re-Pie Portföy Yönetimi AŞ Turkcell Yeni Teknolojiler Girişim Sermayesi Yatırım Fonu tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Gensenta İlaç Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tek kontrolünün EİS Eczacıbaşı İlaç Sınai ve Finansal Yatırımlar Sanayi ve Ticaret AŞ tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Global Terminal Hizmetleri AŞ'nin ortak kontrolünün, SITMED FZCO aracılığıyla Solas International Terminals ve GTS INVESTMENTS BV. aracılığıyla Transpet Petrolcülük ve Enerji AŞ tarafından devralınması işlemi onaylandı.

ENI SpA'nın Cezayir doğal gazını Tunus sınırından İtalya'daki Sicilya Mazara del Vallo'ya ithal etmeye imkan tanıyan kıyı ve açık deniz boru hatlarının yönetimine ilişkin faaliyetleri üzerindeki kontrolün ENI SpA. ve SNAM SpA. tarafından ortak kontrol edilen NewCo tarafından devralınması işlemine izin verildi.

Recytech SA'nın ortak kontrolünün Glencore International AG tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığı kararlaştırıldı.

Aynes Gıda Ticari ve İktisadi Bütünlüğünün Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu Kurulunca satışına ilişkin olarak teklif sahipleri TKT Hayvancılık ve Tarım Ürünleri AŞ ve Matlı Yem Sanayi ve Ticaret AŞ'nin her biri açısından gerçekleştirilecek devralma işleminin her iki teklif sahibi açısından izin verilmesinde sakınca olmadığına karar verildi.

Sançim Bilecik Çimento Madencilik Beton Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tek kontrolünün Mustafa Hakan Safi, Said Safi ve Faruk Safi tarafından devralınması işlemi uygun bulundu.

Imerys SA'ya ait Yüksek Sıcaklık Çözümleri iş kolunun menkul kıymetlerinin tek kontrolünün, dolaylı kontrolü altındaki özel maksatlı şirket olan California Holding III Limited aracılığıyla nihai olarak Platinum Equity, LLC tarafından devralınması işlemi onaylandı.

GfK SE'nin tek kontrolünün AI PAVE Dutchco I BV aracılığıyla Advent International Corporation tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığı kararlaştırıldı.

Orica-Nitro Patlayıcı Maddeler Sanayi ve Ticaret AŞ'nin tek kontrolünün, hisselerinin bir kısmının halihazırda pay sahibi Asım Tosun tarafından devralınması suretiyle Tosun ailesi tarafından devralınması işleminin izne tabi olmadığına karar verildi.

Kaynak: AA / Ekonomi

Rekabet Kurulu Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title