Haberler

Pazartesi gecesinden itibaren motorine 2 lira 55 kuruş zam gelmesi bekleniyor

Güncelleme:

Brent petrol fiyatlarında dalgalanma sürerken, benzin ve motorin fiyatları da indirim ve zam haberleriyle değişkenlik gösteriyor. Pazartesi gecesinden itibaren motorine 2 lira 55 kuruş zam gelmesi beklenirken, fiyat artışıyla beraber İstanbul'da motorinin litresi 44 lira 23 kuruş, Ankara'da 45 lira 6 kuruştan satılacak.

Brent petrol fiyatları ve dövizdeki değişikliklerle birlikte vatandaşlar benzin ve motorin fiyatlarını takibe devam ediyor.

PAZARTESİ GECESİ DEV ZAM GELİYOR

Motorine pazartesi gecesinden itibaren 2 lira 55 kuruş zam gelmesi beklenirken, pompaya yansıyacak fiyat artışıyla birlikte İstanbul'da motorinin litresi 44 lira 23 kuruş, Ankara'da ise 45 lira 6 kuruştan satılacak.

AKARYAKIT FİYATLARI NASIL HESAPLANIYOR?

Akaryakıt fiyatları, Türkiye'nin de dahil olduğu Akdeniz piyasasındaki işlenmiş ürün fiyatlarının ortalaması ile dolar kurundaki değişiklikler baz alınarak rafineriler tarafından hesaplanıyor. Bu hesaplanma sonucunda dağıtım firmalarınca uygulanan fiyatlar, rekabet ve serbesti nedeniyle şirketler ve kentlere göre küçük değişiklikler gösterebiliyor.

EPGİS FİYAT DEĞİŞİMLERİNİ DUYURMAMA KARARI ALMIŞTI

EPDK'nın fiyatlardaki değişimi açıklayan tek sendika olan EPGİS hakkında suç duyurusunda bulunmasının ardından, sendika dava süreci sonlanana kadar akaryakıttaki fiyat değişimlerini vatandaşlarla paylaşmayacağını açıklamıştı.

Erdem Aksoy
Haberler.com - Ekonomi

Brent Petrol İstanbul Ankara Zam Finans Ekonomi Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (41)

sade vatandaş:

verdiğiniz oylara layık olduğunuz gibi yönetiliyorsunuz ama garibanlarında hakkına girdiniz bunu bilin

362
23
yanıtYanıtla
murat:

Aynen

yanıt86
yanıt7
DERİN METAL:

türkiye halkı buna layık

182
11
yanıtYanıtla
Mark Kolçak:

ZAM-lar durmaz eğer ZAM-AN durmaz ise. ZAM-AN ı durdurabilmenin tek çözümü.. şunu kabul etmek.. "Kainat şans eseri var olmuşdur ve HUZURLUCA hiçliğe dönmesi lazımdır" bu kabul edilir ise.. FAİZ durur ve ZAM'da durur FAİZ ile beraber.

14
126
yanıtYanıtla
Metehan Eryilmaz:

Ne içiyon sen

yanıt88
yanıt6
olcay karademir:

Kanka be ne olursun banada soylesene ne kullandigini meraktan olucem lan

yanıt54
yanıt2
olcay karademir:

Olum yillardir iciciyim böyle kafa yasamadim ne ictiysen banada soyle nolur ??

yanıt49
yanıt1
maximus cossack:

Bir hiç ugruna zahmet etmeye hiç gerek yok. Eger soylediklerine bir hiç olacagina inaniyorsan, hic bir sey yapma, sadece yok ol.

yanıt20
yanıt0
Mehmet Vatandaş:

Ne dolar ne de brent petrolde bu kadar zammı gerektiren fiyat artışı olmadı eskiden ilkokulda okumaya başlarken ilk öğretilen idi halen devam ediyor demek ki uyu uyu yat uyu.:)) Uyumaya devam.

125
6
yanıtYanıtla
Dr.Kimbel:

Paramizin degeri düstükce her seye zam tuvalete arabayla gideceginize yürüyün mazot yskmaz

yanıt21
yanıt38
Tüm 41 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title