Haberler

    Ödüller Sahibini Buldu

    Kemer Country Club’ın ev sahipliğinde bu yıl ikincisi düzenlenen DHL Open Golf Turnuvası hafta sonu gerçekleştirildi. Organizasyonda 9 farklı kategoride 26 sporcu ödüllendirildi.

    İş ve cemiyet dünyasından çok sayıda ismin katıldığı Kemer Country Club'daki DHL Open Golf Turnuvası'nda hafta sonu büyük bir heyecan yaşanırken, 9 farklı kategoride 26 sporcu ödüllendirildi.

    Kemer Country Club içinde yer alan Golfer's Lounge'ın sponsorluğunu bu yıl da sürdüren DHL Express'in büyük organizasyona 272 golfçü katılırken Cansen Başaran-Symes, Kaan Terzioğlu, Beyhan Benardete, İlhan Mansız, Hakan Çarmıklı, Erdem Kıramer, Nihat Özdemir, Bülent Ciritçi, Faruk Erdoğan, Selim Gülmen'in de aralarında bulunduğu iş ve cemiyet dünyasının önde gelen isimleri de boy gösterdi.

    Turnuva bu sene ayrıca 2018 Golf ve Apres Golf koleksiyonuyla dünya kadın golf stilini yeniden tanımlayan İdil Tarzi'nin tasarımlarına da ev sahipliği yaptı. Turnuvada dereceye giren tüm kadın golfçüler Tarzi'nin 'idiltarzi.com delivered by DHL' iş ortaklığıyla sunduğu yenilikçi golf kıyafetleriyle ödüllendirildi.

    Törende söz alan DHL Express Türkiye CEO'su Claus Lassen, "Bu sene ikincisini düzenlediğimiz DHL Open ile Türkiye'de golf sporunun gelişimine katkıda bulunmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Bu yıl ayrıca turnuvaya çocuklar kategorisini dahil ettik ve Unicef Türiye Milli Komitesi Yüz Yüze temsilcilerini turnuvamız kapsamında ağırlayarak, ülkemizde yaşayan en zor durumdaki çocukların da kapsayıcı eğitime ulaşmaları için kaynak yaratmış olduk" dedi.

    SONUÇLAR

    ERKEKLER CAT A

    1. Okan Sezer

    2. Gerald Schweighofer

    3. Kadir Aydın

    KADINLAR CAT A

    1. Hee Ja Jeong

    2. Beyhan Benardete

    3. Hyun Young Shim

    GROSS WİNNER

    Hyun Young Shim

    Kaynak: Skorer / Ekonomi

    Kaan Terzioğlu Kemer Country Nihat Özdemir İlhan Mansız Ekonomi Haberler

    Bakmadan Geçme

    Steam çöktü mü? 1 Mayıs Çarşamba Steam sorun mu var? 1 Mayıs'ta ne oldu? 1 Mayıs nasıl ortaya çıktı? 1 Mayıs belediye tatil mi? Belediyelerde 1 Mayıs tatil mi? 1 Mayıs maaş yatar mı, 1 Mayıs'ta maaş hesaba geçer mi? 1 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 1 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 1 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 30 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 30 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 1 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Şampiyonlar Ligi yarı final ikinci maçları ne zaman? Rövanş maçlarının tarihleri belli oldu 1 Mayıs'ta pazarlar açık mı, kapalı mı? 1 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title