Haberler

"Nusr-Et'in sahipleri hisse satışı için görüşmeler yapıyor" iddiası

Güncelleme:

Nusr-Et'in üç ortağı Nusret Gökçe, Ferit Şahenk ve Mithat Erdem şirketteki paylarının bir kısmını satmaya hazırlanıyor. Satış sonrası Nusr-Et'in 1 milyar dolarlık piyasa değerine ulaşması bekleniyor.

Bloomberg'de yer alan habere göre tuz serpme hareketiyle dünya çapında ünlenen sosyetik kasap Nusret Gökçe'nin de hissedarı olduğu Nusr-Et'in ortakları hisse satışını değerlendiriyor. Ferit Şahenk, Nusret Gökçe ve Mithat Erdem'in satışının ardından şirketin değerinin 1 milyar doları bulması bekleniyor.

2010 yılında kurulan Nusr-Et'te Gökçe ve Erdem'in toplam hisselerinin oranı yüzde 49. Kalan yüzde 51 ise Şahenk'in büyük ortağı olduğu D.Ream Group'a ait.

NUSR-ET'İN BU YIL KÂRI 70 MİLYON DOLAR

Şahenk, Ağustos ayında verdiği bir röportajda 800 milyon Euro'luk bir varlık satışı planladıklarını söylemişti. Doğuş Holding geçen yıl D.ream Group'un yüzde 17'sini Singapur merkezli yatırım firması Tamasek'e ve Londra merkezli Metric Capital Partners'a 200 milyon dolara satmıştı. Bloomberg'e konuşan kaynaklar, Nusr-Et şirketinin bu yıl vergi ve amortisman öncesi kârının 70 milyon dolar olduğunu ifade etti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Mithat Erdem Ferit Şahenk Nusret Gökçe Gökçe Magazin Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Kapıcılar Kralı konusu ne, oyuncuları kimler? Kapıcılar Kralı filmi nerede çekildi, kaç yılında çekildi? Kapıcılar Kralı ne zaman nerede çekildi? Kapıcılar Kralı konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Atla Gel Şaban konusu ne, oyuncuları kimler, film nerede çekildi? Atla Gel Şaban filmi hangi il ve ilçede çekildi, hangi yıl yapımı? Hipodrom nerede? Atla Gel Şaban filmi nasıl bitiyor? Atla Gel Şaban final sahnesi İZLE! Atla Gel Şaban sonunda ne oluyor? Teşkilat CANLI İZLE! Teşkilat 105.bölüm izle! Teşkilat yeni bölüm izleme linki! Teşkilat dizisi yeni bölüm FULL HD İZLE! 28 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 28 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 28 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 28 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İYİ PARTİ'NİN YENİ GENEL BAŞKANI KİM OLDU? Meral Akşener'in yerine kim geçti? Eski Fenerbahçe yıldızı Papiss Cisse kaç TL'ye futbol oynuyor? Beşiktaş neden kırmızı kart yedi? #9917 Beşiktaş sahada neden 10 kişi? Fenerbahçeli İsmail Yüksek neden oyuna devam edemedi? İsmail Yüksek'e ne oldu? İYİ Parti Genel Başkan seçimi üçüncü tura mı kaldı? İYİ Parti'de seçim ne oldu, sonuç ne? GÜNAY KODAZ KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Günay Kodaz nereli, kaç yaşında? MEHMET TOLGA AKALIN KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Mehmet Tolga Akalın nereli, kaç yaşında? MÜSAVAT DERVİŞOĞLU KİMDİR? İYİ Parti Genel Başkan adayı Müsavat Dervişoğlu nereli, kaç yaşında?
500

Yorumlar (22)

Yorum yok:

YORUM YOK

21
3
yanıtYanıtla
Rok:

ben iki gündür dükkanda Z raporu alamadım Özgür bey

22
1
yanıtYanıtla
bk:

Sesli güldüm

yanıt5
yanıt0
kaba adam:

baba kapağı aç içine bak üfle tekrar dene vermezse demekki türk usulü tamir işe yaramadı

yanıt2
yanıt3
):

ooo biz nerdeyiz bu nerde. aslan fareyle konuşur mu . .

yanıt0
yanıt0
birisi:

aç uyuyup aç yatanlar ve aç uyanıp aç işe gidenler var. öte yandan tuz atma şekliyle ünlendirdiğimiz halkımız. yorum artık sizde

14
4
yanıtYanıtla
ikisi:

aç yatıp aç uyuyanın kaç tanesine yetişebileceksin ki bu konu altında dramatize yorum yaparak halkın kalbini çelmeye çalışıyorsun? devlet kurumlarının işini halk niye üstlensin? lütfen biraz daha akli irademizle yorum yapmaya özen gösterelim.

yanıt0
yanıt5
MSDS:

Kazanç bu kadar yüksek olsa asla ortakları hisse satmaz onlar iş adamı salak değil, bunun meali Nusrette gidişat cacık, kokusu maksimum 18 ay sonra çıkar . .

13
3
yanıtYanıtla
Yasir:

Bir ete bu kadar para verenlere acıyorum

10
1
yanıtYanıtla
asi:

Kiminin kendi parası, kiminin kendi zevki birader. Kimin, kaç liraya et sattığından sana ne? Oldu olacak bu millet, cebindeki parayı harcarken sana hesap versin. ''Ağabey bu etin kilosu ?? lira, alayım mı bana acır mısın?'' Diye sormalarını falan bekliyorsun sanırım. Yaşam kendine, zevk kendine.

yanıt0
yanıt1
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title