Haberler

Konya'da vatandaştan Binali Yıldırım'a ekonomi sitemi: Vallahi millet perişan

Güncelleme:

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım'ın Konya'nın Cihanbeyli ilçesine yaptığı ziyarete vatandaşlardan birinin sitemi damga vurdu. 20 yıldır AK Parti'ye oy verdiğini belirten vatandaş "Bir AK Partili olarak söylüyorum şu ekonomiye bir el atın. Vallahi millet perişan" dedi.

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, beraberinde Konya Valisi Vahdettin Özkan, AK Parti Konya İl Başkanı Hasan Angı ve bazı milletvekilleriyle birlikte Konya'nın Cihanbeyli ilçesinde ziyaretlerde bulundu. Ziyaretleri kapsamında vatandaşlarla bir araya gelen Binali Yıldırım hiç beklemediği bir tepkiyle karşılaştı.

"VALLAHİ MİLLET PERİŞAN"

Binali Yıldırım açıklama yaptığı sırada, bir başka vatandaş ekonomiden yana dert yandı. 20 yıldır AK Parti'ye oy verdiğini söyleyen vatandaş, "Başkanım ekonomi ekonomi…Millet vallahi perişan. 20 senedir size oy veriyorum. Bir AK Partili olarak söylüyorum şu ekonomiye bir el atın. Vallahi millet perişan" siteminde bulundu.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Binali Yıldırım Haberler

500

Yorumlar (33)

meko:

Değişim zamanı geldi diye düşünüyorum

465
120
yanıtYanıtla
Sadık:

Kim gelirse gelsin daha beter oluruz,çünkü elimizde olmayan şeyler,Petrol ,gaz vs.

yanıt1
yanıt11
Zafer yılmaz :

Dolarda bugunde arttı.Peşpeşe herkes zam yapmaya başladı. Tansu çiller zamanında dolar arttı bu kadar kötü bir dönem olmadı bu ülkede.İstifa etti. Siyaseti Bıraktı.Seçime gidildi.Şu anda hala neyi bekliyorlar.Herşeyi, bahanelerle ülke yönetilmez.

469
109
yanıtYanıtla
BİLGi zamanı:

Bi kurnazlık peşindeler atı alıp Üsküdarı geçtikleri gibi

yanıt5
yanıt0
Arif Simsek:

binali de çok dinler ya sizi

334
22
yanıtYanıtla
Osman Tokgonul:

milleti inim inim inlettiniz , artık gidersiniz değil mi ?

292
52
yanıtYanıtla
millet yorumu:

ak parti elinden geleni yapıyor bence daha ne yapsınlar şikayet etmeye kimsenin hakkı yok çünkü ak partiyi millet olarak biz sectik

50
293
yanıtYanıtla
wers:

bırak allah aşkına faiz diye diye doları fırlattı hani ihracat yapacaktı ne oldu dünyada gıda krizi varken biz beton yol yaptık tarımı bitirdik

yanıt130
yanıt10
Jerry jerry:

Çok konuşma zam neden yapılır önce onu öğren. Siz de sandıkla beraber yok olacaksınız.

yanıt7
yanıt0
Zafer yılmaz :

20 yıl once dolar krizinden dolayı kurtuluş olarak akp kuruldu oy aldı.koskoca geçen 20 millete hizmet değil kendilerine hizmet olarak geri döndü.şimdi millet oy verdide şimdide tepki vermeyecek diye bir kanun mu var?

yanıt5
yanıt0
Tüm 33 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title