Haberler

Karayollarında Durum

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayollarının bazı kesimlerinde devam eden yol yapım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü sağlanıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü yol durumu bülteni·ne göre, İstanbul-Bolu-Ankara yolunun 33-36. kilometreleri (Boludağı geçişi) arasında üst yapı çalışmaları nedeniyle 1 Mayıs'a kadar İstanbul-Ankara istikameti trafiğe kapatılarak ulaşım, Ankara- İstanbul istikametinden iki yönlü olarak gerçekleştirilecek.

TEM Otoyolu'nun Mahmutbey Doğu Kavşağı-Çamlıca Gişeleri-Gümüşova kesimi arasındaki köprü (üstgeçit, altgeçit) ve viyadüklerde yaya korkuluklarının yenileme çalışmaları nedeniyle 31 Ağustos'a kadar her gün 08.00-20.00 saatleri arasında her iki yönde emniyet şeridi ve sağ şeritler trafiğe kapatılacak.

Çankırı-Kalecik-Kırıkkale yolunun 19-22. kilometreleri arasındaki yol yapım çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun her iki yönünde ve muhtelif kesimlerde ulaşım tek şeritten (bazı kesimlerde sağ şerit, bazı kesimlerde sol şerit kapatılıyor) kontrollü olarak sağlanıyor.

Kaynak: AA / Ekonomi

Karayolları Genel Müdürlüğü İstanbul Bolu Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title