Haberler

İmamoğlu İBB çalışanlarına zam ve ikramiyeyi duyurdu

Güncelleme:

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarıyla ilgili alınan maaş kararını duyurdu. Buna göre kurumda çalışanlar için taban ücret uygulaması ve maaşlara yüzde 10 iyileştirme yapıldı belirtildi. İmamoğlu ayrıca çalışanların 6 aylık zam oranının yüzde 51 ila 69 arasında olduğunu ve şubat ayına özel bir maaş ikramiye verileceğini söyledi.

İBB çalışanlarına yapılan maaş düzenlemesi İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu tarafından duyuruldu. Kurum çalışanlarının maaşlarında taban ücret uygulaması ve yüzde 10 iyileştirmeye gidildi. Yüzde 51 ila 69 arasında yapılan zamma ek olarak şubat ayına özel bir maaş da ikramiye verileceği öğrenildi.

İBB ÇALIŞANLARINA ZAM VE 1 MAAŞ İKRAMİYE

Ekrem İmamoğlu, İBB çalışanlarıyla ilgili alınan kararı sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Konuyla ilgili ayrıntıları paylaşan İmamoğlu "Çalışanlarımıza hayırlı olsun" başlığıyla şu ifadeleri kullandı:

"Ocak ve Mart dönemi artışlı tüm çalışanlarımıza taban ücret uygulaması ve maaşlarına da %10 iyileştirme yapılmıştır. Böylelikle, Ocak ayı artışlı personelimizin 6 aylık zam oranı yüzde 51-69 arasında gerçekleşmiştir. Mart ayı artışlı personelimiz de iyileştirilmiş ücretleri üzerinden 1 Mart'ta ücret artışlarını alacaklardır. Ayrıca, 5 yıllık onurlu hizmet dönemimizin bir teşekkürü olarak da memurlarımıza 2024 Şubat ayına özel 1 maaş ikramiye verme kararı aldık."

İmamoğlu İBB çalışanlarına zam ve ikramiyeyi duyurdu

Haberler.com / Selahattin Demirel - Ekonomi

Ekrem İmamoğlu Zam Gündem Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (12)

Ali :

Halktan alıp tekrar halka veren Başkan. Adamın dibi. Helal olsun İmamoğlu.

52
78
yanıtYanıtla
ERTAN IŞIK:

EN AZINDAN HÜKÜMET GİBİ HALKTAN ALIP DA VERMEMEZLİK YAPMIYO KEPÇEYLE ALIYOLAR KAŞIKLA BİLE VERMİYOLAR

yanıt31
yanıt40
haksız mıyım:

nerdesiniz laa solaklar... seçim rüşveti değil mi bu? hadi konuşunsanıza. siz var ya işiniz gücünüz riyakarlık yalan dolan

72
37
yanıtYanıtla
emin demirtaş:

geçen sene seçimden sonra herşeye bianda gelen zamlar ne olacak bu böyle gelmiş böylede gidecek

yanıt1
yanıt3
Abdullah Ağaç.:

kafana göre oy gelsin diye saçma saçma para dağıtıyorsun belediyeyi borçlandırıp duruyorsun. Kendine gel yok 100 bin tl maaş ver ? yandaşlarını doldur belediyeye izmirdede aynısı var. Benim paramı sen dağıtamazssın. kimseyi küçümsemiyorum temizlik işcisi 50 bin tl maaş alıyor saçmalık olaiblirmi lan siz oy için yemediğiniz nane kalmadı

56
41
yanıtYanıtla
Cenk Güner:

Verecek tabi emekçiye parasını az verirse o işi kimse yapmaz adam niye çöp toplasın farkını almayacaksa başka iş yapar sonra sokaklar çöp dolu heryer leş demesinide biliyosunuz.

yanıt29
yanıt29
Metin Öge:

Secim nelere kadir 5 senede verilmemiş ama şimdi ikramiye ohhhhh artık çok gec Ekrem çokkkk sen balıkcıda keyif yaparken kaybettin unutma

35
14
yanıtYanıtla
Bekir A:

Keşke her yıl seçim olsa

32
3
yanıtYanıtla
Yusuf Gorkay:

Algı oyunu yapıyorlar 100 çalışanli İBB ikramiyeyi sadece memurlara veriyor şirket personelleri alamıyor buda yüzde beşlik bir kısıma denk geliyor.

8
2
yanıtYanıtla
can:

maşallah allah eksik etmesin seni

3
5
yanıtYanıtla
Tüm 12 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title