Haberler

    Hyundai İ30 Fastback İçin N Line Donanım Geldi

    Güncelleme:

    Hyundai bir kaç ay önce i30'un hatchback versiyonu çin N Line donanımını sunmuştu.

    Hyundai birkaç ay önce i30'un hatchback versiyonu İçin N Line donanımını sunmuştu. Şimdi ise Fastback versiyonu için aynı donanım seçeneği müşterilerin beğenisine sunuldu.

    TASARIMDA BÜYÜK DEĞİŞİKLİK

    Hyundai İ30 Fastback N Line tasarım anlamında standart versiyondan daha da farklı. İlk olarak ön ızgara farklılık olarak sunulan detaylardan. Bunun yanında içi siyah tutulmuş farlar dikkatlerden kaçmıyor.

    Hyundai İ30 Fastback İçin N Line Donanım Geldi

    Arka bölümde de daha sportif bir difizör kullanılmış. İçeriye geçtiğimizde daha sportif ayrıntılar dikkatlerden kaçmıyor. N Line donanıma uygun koltuklar, vites topuzu ve alüminyum pedallar sportiflik çıtasını daha da yukarı taşımış durumda.

    HANGİ MOTORLAR KULLANILACAK?

    Modelin kalbinde ise 1.0 ve 1.4 litrelik turbo benzinli motorlar sunuluyor. bu motorlar sırasıyla 118 HP güç ve 171 Nm tork, 140 HP güç ve 242 Nm tork değeri sağlıyor. 1.0 litre motor seçeneği 0-100 km/s hızlanmasını 9.2 saniyede, 1.4 litre hacmindeki motor ise 0-100 hılanmasını 8.9 saniyede tamamlıyor.

    Hyundai İ30 Fastback İçin N Line Donanım Geldi

    Kaynak: Carmedya.com / Ekonomi

    Hyundai i30 Hyundai HP Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title