Haberler

Hepsiburada'nın marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ, Efsane Kasım'ı başlatan gong'u çaldı

Güncelleme:

Hepsiburada, Efsane Kasım'ı özel bir geceyle başlattı.

Hepsiburada, Efsane Kasım'ı özel bir geceyle başlattı. Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin'in ev sahibi olduğu ve markanın yüzü Kıvanç Tatlıtuğ'un da katıldığı geceye iş insanları ve ünlü isimler katıldı. Gökçetekin ile Efsane Kasım'ı başlatan gong'u çalan Tatlıtuğ "Hepsiburada ekibinin bir parçası olmaktan çok mutluyum, efsane bir Kasım yaşayacağız" dedi.

Hepsiburada, Türkiye'ye ilk kez yedi yıl önce getirdiği Efsane Kasım'ı bu yıl marka yüzü Kıvanç Tatlıtuğ ile başlattı. Esma Sultan Yalısı'nda düzenlenen özel geceye Müge Boz & Caner Erdeniz, Ahu & Süleyman Orakçıoğlu, Melodi Elbirliler & Arda Türkmen, Gülden Güral gibi isimler katıldı.

Gecede, Efsane Kasım'ı başlatmak üzere gong töreni düzenlendi. Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin ve Kıvanç Tatlıtuğ'un butona basarak, platformun uygulama ve websitesini Efsane Kasım renklerine büründürdüğü davette eğlenceli anlar yaşandı.

Hepsiburada CEO'su Nilhan Onal Gökçetekin, "Bugün burada sizlerle birlikte Efsane Kasım'ın hemen öncesinde birlikte olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Hepsiburada, Türkiye'de e-ticaretin milli takımı ve yedi sene önce Efsane Kasım'ı Türkiye'ye getirmiş olan marka. Bu ay birbirinden özel tekliflerle kampanyalarla hem müşterilerimize hem de platformumuzdaki markalara ve iş ortaklarımıza kazandıracağımız; e-ticaret ekosistemini canlandıracağımız bir ay olacak" dedi.

Kıvanç Tatlıtuğ ise "Hepsiburada ekibinin bir parçası olmaktan çok mutluyum, efsane bir kasım yaşayacağız" diye konuştu. Efsane Kasım alışveriş listesine eklediği ürünleri soran Gökçetekin'in Tatlıtuğ'dan aldığı yanıt ise "Uzun zamandır ilgimi çeken bir şey var, aşçılık, gastronomi, mutfak. O yüzden bu ürünleri Efsane Kasım alışveriş listeme ekleyeceğim" diye konuştu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Kıvanç Tatlıtuğ Hepsiburada Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title