Haberler

Elektrik zammından Halk Ekmek de nasibini aldı! Eylül ve ocak ayı arasında yarım milyon fark var

Güncelleme:

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki İstanbul Halk Ekmek A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, sosyal medya hesabından Halk Ekmek fabrikalarına gelen elektrik faturalarını paylaştı. Nama, Eylül 2021 ile Ocak 2022 faturaları arasında yarım milyon liralık bir fark olduğunu belirtti.

İHE A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanvekili Özgen Nama, Edirnekapı Halk Ekmek Fabrikası'nın eylül ve ocak aylarına ait faturalarını sosyal medya hesabında paylaştı.

SON FATURA 755 BİN TL GELDİ

Nama'nın paylaştığı 11 Eylül 2021 tarihli elektrik faturası 202 bin 974 lira 80 kuruş iken, 16 Şubat 2022 tarihli faturanın 755 bin 127 lira 20 kuruş olduğu görüldü.

"DURUM ÇOK VAHİM"

Nama, #ElektrikZammı etiketiyle yaptığı paylaşımında, "Maalesef durum çok vahim! Edirnekapı Halk Ekmek Fabrikası'nın eylül-ocak aylarının elektrik faturaları da böyle…" dedi.

İşte eylül ve ocak aylarına ait iki farklı fatura:

Halk Ekmek fabrikasına dudak uçuklatan fatura! Eylül ve ocak ayı arasındaki fark tamı tamına yarım milyon

Halk Ekmek fabrikasına dudak uçuklatan fatura! Eylül ve ocak ayı arasındaki fark tamı tamına yarım milyon

Olgun Kızıltepe
Haberler.com - Ekonomi

Özgen Nama Halk Ekmek Haberler

500

Yorumlar (16)

Umit Cetin:

iyi olmuş milletin hakkını yiyerek ucuza ekmek vermek nedir fırıncı hem vergi ödesin hem kira ödesin belediye vergi ödemesin kira ödemesin halktan aldığını dağıtsın adalet nerede bukadar çok halkı düşünüyorlarsa halka maddi destek versinler halk gitsin fırından alsın ekmeğini

11
124
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Sana da ucuz un versinler elektrik desteği versinler kardeş.. o sırada duracak kadar vaktim olsa ben de halk ekmek alacağım ama sırayı bekleyecek zaman yok.. emekli olunca belki

yanıt8
yanıt3
HAKAN ARSLANOĞLU:

Elektrik dağıtım firmaları İnsan hakkı yemek domuz eti yemekten bin kat daha haramdır. Milyonlarca insan hakkı yiyorsunuz vay sizin gibilerin ve bu zamlara sebep olanların haline.. Her fatura ödeyen mutlaka beddua edip hakkını helal etmiyordur..

58
1
yanıtYanıtla
Murat Aydın:

Kesinlikle her ödediğim fatura için beddua ediyorum Allahım inşallah kabul eder inşallah haram zıkkım olsun böyle bir zam olamaz.

yanıt22
yanıt0
Hamit Gündoğdu:

Zam yapsalar kimsenin söyleyecek bir kelamı bile olamaz. Şu an Halk ekmek 1.25 TL, piyasada en ucuz 3 TL kıyasa bile sokulamaz.

53
3
yanıtYanıtla
Mustafa TekkaleMMM:

Belediyeler ellerinden geleni yapıyor.. engellenmeseler daha iyisini yapacaklar..

27
21
yanıtYanıtla
Bilir Kişi:

İstanbul'da her gün bozulan otobüsler, metrolar da mı engellendikleri için bozuluyorlar? :) kim bunların bakımını, onarımını engelliyor? hele bir söyler misiniz? :)

yanıt1
yanıt3
Ali derviş:

Belediyelerin İşi Millet Bahçesi,Emekliler Konağı,Kadınlar Konağı Yapmaktır.Mevcut Hükümet Herşeyi Mahvetti Belediyeler Asıl İşlerini Yapamaz Hale Geldi

23
12
yanıtYanıtla
Güray Dilli :

Dünyada tarımda kendine yeten yedi ülkeden biriyken ithal eder olduk. Ukrayna,Rusya satmıyorum der veya fahiş fiyat çekerse ne yaparız. Üretim şart

25
6
yanıtYanıtla
Eğrioturdoğrukonuş:

Elektrik üretmek çok pahalı. Biran önce Nükleer Tesisler ve yapımı devam eden Barajların tamamlanması gerekiyor.

17
10
yanıtYanıtla
Tüm 16 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title