Haberler

Halı tasarım öğrencileri Domotex Halı Fuarında

Güncelleme:

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı öğrencileri, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen Halı Fuarı'na katıldı.

Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) Güzel Sanatlar Fakültesi Halı Tasarımı Programı öğrencileri, Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde düzenlenen Halı Fuarı'na katıldı.

Fuar alanında stantta tasarımlarını sergileyen öğrenciler, yurt içinden ve yurt dışından gelen firmaların tasarımcıları ile fikir alışverişi yapma imkanı buldu. Türkiye'nin lider zemin ve halı kaplama fuarı olan DOMOTEX' e katılarak Gaziantep Üniversitesini temsil ederek bölümlerini tanıtma olanağı bulduklarını belirten Halı Tasarımı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Nazan Avcıoğlu Kalebek, "Gaziantep makine halısı üretim sektöründe Dünya'nın lideri olduğu bir ortamda yer almak bölümün tanıtımı için oldukça önemli. Fuarda sergilenen halıların baskısını yapan Alpin Halı Yönetim Kurulu Başkanı Suat Bozkurt' a ve Bonjour Halı'dan Hamza Singeç'e ve Selma Albayrak'a teşekkür ederiz. Fuar süresince öğrencilere desteğini esirgemeyen Bölümümüz öğretim görevlisi ve aynı zamanda Halı Tasarımcıları Derneği (HATAD) Yönetim Kurulu Üyesi Naime Yüksel Çalık ve kendisi nezdindeHATAD'a teşekkürü bir borç biliriz" diye konuştu.

Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Halı Tasarımı Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Memik Bünyamin Üzümcü ise renk, desen ve tasarım yönü ile güçlü bir pazara sahip olan Gaziantep halı sektörünün fuarda güçlü bir şekilde temsil edildiğini vurgulayarak, "Bölümümüz öğrencileri daha ilk senelerinde çalışacakları sektör hakkında oldukça bilgi sahibi oldu. Bölümümüze fuar boyunca desteklerini esirgemeyen başta Rektörümüz Prof.Dr. Arif Özaydın'a ve Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Cevat Atalay'a teşekkür ederiz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Ekonomi

Gaziantep Ekonomi Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title