Haberler

Garanti Bankası Ekonomik Araştırmalar Müdürü Öldü

Güncelleme:

Ali İhsan Gelberi, bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti.

Garanti Bankası'ndan yapılan açıklamada, Ali İhsan Gelberi'nin bu sabah evinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybettiği bildirildi.

"TARİFSİZ ACISINI YAŞIYORUZ"

Açıklamada, "9 senedir omuz omuza birlikte çalıştığımız, Türkiye ve dünya ekonomisini çok iyi analiz eden, konusunda derin bilgi birikimine sahip, dostluğu ve kişiliğiyle herkesin sevgi ve saygısını kazanan bu çok değerli çalışma arkadaşımızı kaybetmenin tarifsiz acısını yaşıyoruz. Üzüntümüz çok büyük. Yeri doldurulamayacak sevgili dostumuz Ali İhsan Gelberi'nin ailesine, çalışma arkadaşlarına, bankacılık camiasına ve tüm sevdiklerine sabır ve başsağlığı diliyoruz" ifadelerine yer verildi.

ZİNCİRLİKUYU'YA DEFNEDİLECEK

Açıklamada Gelberi'nin cenazesinin, 19 Ekim Cumartesi günü Zincirlikuyu Camii'ndeki öğle namazını müteakiben Zincirlikuyu Mezarlığı'na defnedileceği bildirildi.

ALİ İHSAN GELBERİ KİMDİR?

1960 yılında Gaziantep'te doğan Gelberi, 1985 yılında ODTÜ İşletmecilik bölümünden mezun oldu. Aynı yıl Hazine ve Dışticaret Müsteşarlığına uzman yardımcısı olarak girdi. 1990 yılında ABD St. John Fisher College, Rochester, NY üniversitesinden MBA derecesi aldı. 2002 yılına kadar Hazine Müsteşarlığında çeşitli görevlerde bulundu.

Kaynak: AA / Ekonomi

Garanti Bankası Zincirlikuyu Türkiye Ekonomi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title