Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan bizzat duyurdu! Zincir marketlerdeki fahiş fiyatlarla ilgili harekete geçiliyor

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında saat 16.10'da başlayan Kabine Toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın değindiği konulardan biri de zincir marketlerdeki fiyatlar oldu.

"NE YAZIK Kİ GÖRÜYORUZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan zincir marketlerdeki fiyat konusu ile ilgili "Zincir marketlerde satılan kimi ürünlerin fiyatlarının mukayesesi üzerinden yeni bir kampanyanın alevlendirildiğini ne yazık ki görüyoruz." dedi.

"YENİ UYGULAMA DEVREYE GİRECEK"

Erdoğan açıklamalarının devamında "Ticaret Bakanlığımız bu çerçevede yaptığı hazırlıklar doğrultusunda önümüzdeki günlerde yeni uygulamaları devreye alacaklardır. Vatandaşlarımızdan biraz daha sabır ve metanet bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Recep Tayyip Erdoğan Ekonomi Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

Es ruzgar:

İyide doğalgaza elektirige aşırı zammı yapanlarada operasyon yapilacakmi gaddarca zamlar ne oacak

13
2
yanıtYanıtla
Yusuf Ayan:

Cirosu 30-40 milyar tl olan markete 8-9 milyon tl ceza kesiyorsun. Gelire göre ceza kesilmeli

12
1
yanıtYanıtla
GÖKHAN TOSUN:

Önlem alındıkça fiyatlari daha da uçuruyorlar.

5
0
yanıtYanıtla
Cevahir:

Sanki iş,marketlerle bitiyor.Dostlar alış verişte görsün.

3
1
yanıtYanıtla
Med Cezir:

Boş muhabbet göz boyama seçim öncesi

3
0
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

ceza keseceğinize temel gıdada sabit fiyat olmalı sigara ve içki bu duruma örnek. Tekelci fiyat aralığı olmalı. Kafaya göre fiyat son bulmalı. Günlük zamlara dur denilmeli.

2
0
yanıtYanıtla
hakan saglam:

Ne yapilabilirki serbest piyasa ortaminda.sadece kanun cikarirsin su urunler su kadar sureyle bu fiattan satilacaktir diye o kadar.marketde itiraz eder iyide ben kaca alicamki o fiattsn satsyim banada zamli geliyor diye.baska kac ulkede peynirin fiati eti geciyordurki .market satmiyorjm der niye zararina satiyimki der .cozum degilki bunlar

2
0
yanıtYanıtla
Cengiz Özen:

Tarım kredi zincir market sayılıyor mu?

1
0
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Herkes in sabrı taştı artık. Kimi görevlendirecekseniz görevlendirin tarım kredi kooperatifi de 1 adet organik yumurta 3,53 TL iken başka markette 1 adet aynı gramajda organik yumurta 2,65 TL cezanın kime yazılacağı belli.

1
0
yanıtYanıtla
Mutlu Sutcu:

Hani tarım kredi kooperatiflerinin amacı kar gütmek değildi. Fiyatları migros tan farksız. Fiyatları an be an takip edip etiket değişikliği yapılıyor. Ne farkı kaldı a 101 şok bim den.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title