Haberler

Elon Musk'ın attığı tweet 15 milyar dolarına mal oldu! Dünyanın en zengini unvanını kaybetti

Güncelleme:

Elon Musk Bitcoin fiyatının 'yüksek' olduğunu söyleyerek yine kripto para piyasasını altüst etti. Bitcoin 50 bin doların altına gerilerken, Tesla'nın hisseleri de yüzde 8,6 düştü. Tesla hisselerindeki düşüş Musk'ın servetinden 15 milyar doları silerken, dünyanın en zengini unvanı yeniden Amazon'un kurucusu Jeff Bezos'a geçti.

Tesla hisselerinin yüzde 8,6 düşmesiyle Elon Musk'ın serveti 15,2 milyar dolar erirken, son dönemde kripto paralar üzerine söylemleriyle öne çıkan Amerikalı milyarder dünyanın en zengini unvanından da oldu.

ZİRVE YENİDEN BEZOS'UN

Bloomberg'in milyarderler endeksinde ocak ayında 210 milyar dolarla zirve yapan Musk'ın kişisel serveti 183,4 milyar dolara geriledi. Amazon'un kurucusu Jeff Bezos ise 186,3 milyar dolarla yeniden zirveyi aldı.

TESLA HİSSELERİ ÇAKILDI

Hafta sonu Twitter mesajında Bitcoin ve Ethereum'un değerinin yüksek olduğunu söyleyen Elon Musk, bilançosuna 1,5 milyar dolar değerinde Bitcoin varlıkları dahil eden Tesla'nın hisselerinde eylül ayından bu yana yaşanan en büyük düşüşe neden oldu.

Musk'ın mesajı sonrası 58 bin doları gören Bitcoin'deki ralli üzerinde soru işareti oluşurken, BTC fiyatı 50 bin doların altına geriledi.

Elon Musk'ın attığı tweet 15 milyar dolarına mal oldu! Dünyanın en zengini unvanını kaybetti

ASYA'NIN EN ZENGİNİ DE 5,1 MİLYAR DOLAR KAYBETTİ

Musk, haftanın ilk günü yine Twitter'dan yaptığı bir diğer paylaşımda ise şirketin Model Y SUV aracının rafa kaldırıldığını söylemişti.

Bitcoin'deki düşüş ve Model Y SUV haberiyle dün Tesla'daki yüzde 8,56'lık düşüş Nasdaq endeksini yüzde 2,5 üzerinde aşağı çekti. Risk iştahının bozulmasıyla gelen satış dalgasında serveti eriyen tek zengin Musk ile de sınırlı kalmadı. Asya'nın en zengini Zhong Shanshan da 5,1 milyar dolar kaybetti.

Kaynak: Haberler.com / Ekonomi

Elon Musk Amazon Haberler

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

Helikopterin enkazını bulan Akıncı, İran'da paniğe neden oldu: Füzelerimizin yeri ifşa oldu

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

İran Cumhurbaşkanı Reisi helikopter kazasında hayatını kaybetti! İşte son 24 saatte tüm yaşananlar

Bakmadan Geçme

Kabine Toplantısı bitti mi, devam ediyor mu? SON DAKİKA! 20 Mayıs Kabine Toplantısı ne oldu? Kızıl Goncalar 20. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Merakla Beklenen Yeni Bölüm İzleme Linki KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Konya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 20 Mayıs Pazartesi TV8 Survivor HD izleme linki var mı? ANKA-3 ne işe yarıyor? ANKA-3 seri üretim ne zaman? Kızıl Goncalar canlı izle! 20 Mayıs 2024! NOW TV Kızıl Goncalar 19. bölüm canlı yayın izleme linki var mı? Kızıl Goncalar dizisi nereden izlenir? Hükümet Kadın 2 nerede çekildi? Hükümet Kadın ne zaman çekildi? Hükümet Kadın 2 konusu nedir? Hükümet Kadın oyuncuları kimler? #128250 BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi! Selahaddin Eyyubi canlı izle! TRT 1 Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi 25. bölüm canlı yayın izleme linki Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 20 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 20 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Deja Vu nedir? Psikolojik açıdan Deja Vu'nun nedenleri ve oluşumu 20 Mayıs 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 20-21 Mayıs 2024 İzmir su kesintisi listesi! 20 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle!
İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

İbrahim Reisi öldü, peki bundan sonra ne olacak? İran'da seçim için takvim belirlendi

500

Yorumlar (14)

he:

Tüm bunlar amerika ve israilin oyunu.

9
1
yanıtYanıtla
vaaayyy:

bu ne ya. 210 milyar dolar servet 183 milyar dolara düşmüş. bezos 186 milyar ile onu geçmiş miş. falanmış. filanmış. aman ne acı. ne yani peynir-zeytine mi düştüler. yarın yine 100 milyarları kazanırlar merak etmeyin.

7
0
yanıtYanıtla
COŞKUN:

Borsa denen açık denetimsiz kaynaklar her şeye açıktır hele bu kripto para işi borsa bile değil düşünün ne muhattabı var ne sahibi parayı havaya savuruyosunuz sonra ellerinizi açıp çoğalmış olarak yağmasını bekliyosunuz buharlaşınca derin bir sessizlik içinde kaderinize razı oluyorsunuz ne ölümden ne doğumdan kimsenin haberi olmuyor saçma sapan bir tuzak yani malı dünya emperyalleri 8-10 kişi götürüyor geriye kalanların hepsi üvertür arada 3-5 bulunca kimsenin gözü birşey görmüyor zaten

3
0
yanıtYanıtla
ha hasan ha kel hasan:

çok doğru , şebeke uluslar arası çiftlikbankın değişik versiyonu, burda da olmayan inek , olmayan parada bitcoin

yanıt0
yanıt0
Balık:

Bu adam bunu hep yapıyor, taktiği bu. Görünürde kaybediyor gibi ama, arka planda dönen oyunlarda kazanıyor.

3
0
yanıtYanıtla
İstanbul''lu adam:

Zenginin parası züğürdün çenesini yorarmış :D Bugün kaybeder yarın 10 mislisini kazanır.

1
0
yanıtYanıtla
a:

cok ilginç adam 15 milyar dolar kaybediyor ama umurunda oluyormu acaba veya 183 milyar varken 15 i farkettimi. Kapitalizm çok ilginçYedi ceddimizi krallar gibi yaşatacak 15 milyar dolar

0
0
yanıtYanıtla
Son 10 dk:

Bernard Arnault bu adam hepsinden zengin serveti gizli

0
0
yanıtYanıtla
KAPTAN:

DÜŞÜKTEN ALTIN GÜMÜŞ ALIR BİR TWEET ATAR ON MİSLİ ALIR

0
0
yanıtYanıtla
Ekonmer:

Uzucu bir durum fakirlesmis baya. 183 milyar dolarcigi kalmis Ayda 183 tl ile gecinen var. Acliltan intihar edenler var. Bunun gibilerinin sayisi artikkca ac sayisi artar. Birinin kazanci birinin kaybidir.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 14 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title